Tiendeo official website

Mainos

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Pandora.

Etsitkö parhaita Pandora-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Pandora-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Pandora-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Pandora-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Halonen" voimassa 06/03/2023 – 30/04/2023.

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Pandora, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Pandora

Tanskalainen Pandora SA perustettiin vuonna 1982. Tuolloin se oli vain pieni myymälä Kööpenhaminan keskustassa, Tanskassa. Muutama vuosi myöhemmin yritys alkoi tuoda koruja Thaimaasta ja vähitellen alkoi kasvaa maailman kolmanneksi suurimmaksi korujen valmistajaksi heti Cartierin ja Tiffany & Co:n jälkeen.

Pandora myy tuotteitaan 10 000 myymälään 55 eri maassa. Pandora on tunnettu koruista, sormuksista ja kelloista, jotka voi itse suunnitella. Kuuluisaksi yrityksen teki Pandora rannekoru, jonka voi itse paloista koota oman näköiseksi.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Yritys perustettiin Tanskassa vuonna 1982 Kööpenhaminassa ja sen perustivat Winnie Enevoldsen ja Per Enevoldsen.

Toimitusjohtaja on Anders Colding Friis.

Työntekijöitä on noin 10 000.

Pandora on kreikkalaisessa mytologiassa maailman ensimmäinen nainen.