Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Nelly uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muita Vaatteet ja Kengät verkkokauppoja

Nelly, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nelly

Nelly.com valikoimasta löydät vaatteita, kenkiä, takkeja ja housuja johtavilta tuotemerkeiltä. Nelly.comista löydät uusimpia muotivaatteita netistä. Valitse oma suosikkisi ihanista juhlamekoista tuleviin juhliin! Nelly ja NLY Man inspiroivat uutuuksin, joita saapuu sivuille päivittäin. Nelly.com ja nlyman.com tarjoavat laajan valikoiman viimeisimpiä trendejä muodista nuorille, trendikkäille ja ulospäin suuntautuneille.

Nelly:n valikoimassa on 850 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat vaatteita, kenkiä, alusvaatteita, uima-asuja, kauneustuotteita, asusteita ja urheiluvaatteita. Valikoimaan tulee päivittäin 300 uutta tuotetta, jotka mukailevat viimeisimpiä trendejä, aina bilemuodista itsevarmaan high street-muotiin. Tuotteiden palautus ja vaihto on Nelly.comissa helppoa ja nopeaa. Lisätietoa löydät verkkosivuilta nelly.com.

Löydä helposti Nelly alennuskoodit ja säästät vaate- ja kenkäostoissasi. Siirry Nellyn verkkosivuille ja shoppaile edullisemmin.

Nellyn sivuille tulee jopa 300 uutta tuotetta päivittäin kansainvälisiltä muotitaloilta ja sivuston omilta, ainutlaatuisilta tuotemerkeiltä kuten NLY Trend, NLY Shoes, NLY Lingerie ja Estradeur.

Nelly toimii juridisen nimen NLY Scandinavia AB alla, joka on osa Pohjoismaiden johtavaa verkkokauppakonsernia. Konserni perustettiin vuonna 1999.

Nelly toimii laajalla maantieteellisellä markkina-alueella, johon kuuluu Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Saksa, Itävalta, Alankomaat, UK, Ranska, Belgia ja Puola.

Nellyllä on yli 10 miljoonaa vierailijaa.

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät