Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Luhta.

Etsitkö parhaita Luhta-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Luhta-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Luhta-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Luhta-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Luhta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Luhta

Luhta on vaatteita myyvä yritys, joka kuuluu L-Fshion Grouppiin. L-Fashion Group Oy on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Luhdalla on mallistoja naisille, miehille ja lapsille kategorioissa Fitness, City outdoor, Outdoor, Tennis, Asusteet ja High summer. Tämän lisäksi on Luhta Home, josta löydät kaiken kodin sisustamiseen.

Yhtiön kasvumahdollisuuksia parannettiin ostamalla tunnettuja suomalasia vaatetusmerkkejä ja niiden avaintoimintoja. Tällaisia olivat Rukka, Torstai, Big-L, J.A.P.- ja Beavers, ja näistä muodostettiin erillisiä liiketoimintayksikköjä. Yhtiöön muodostui lopullisesti yhtymäorganisaatio ja nimi muutettiin L-Fashion Group Oy:ksi vastaamaan toimintaa.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Luhta – Finland Inspired Lifestyle

Vihtori Luhtanen perusti Lahteen oman yrityksen vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori.

L-Fashion Group Oy omistaa Luhdan ja työllistää noin 1645 henkilöä ja tekee noin 258 miljoonan euron liikevaihdon.

Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska.