Löydä Luhta kaupungissa kaupunkisi

Luhta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Luhta

Luhta on vaatteita myyvä yritys, joka kuuluu L-Fshion Grouppiin. L-Fashion Group Oy on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Luhdalla on mallistoja naisille, miehille ja lapsille kategorioissa Fitness, City outdoor, Outdoor, Tennis, Asusteet ja High summer. Tämän lisäksi on Luhta Home, josta löydät kaiken kodin sisustamiseen.

Yhtiön kasvumahdollisuuksia parannettiin ostamalla tunnettuja suomalasia vaatetusmerkkejä ja niiden avaintoimintoja. Tällaisia olivat Rukka, Torstai, Big-L, J.A.P.- ja Beavers, ja näistä muodostettiin erillisiä liiketoimintayksikköjä. Yhtiöön muodostui lopullisesti yhtymäorganisaatio ja nimi muutettiin L-Fashion Group Oy:ksi vastaamaan toimintaa.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Luhta – Finland Inspired Lifestyle

Vihtori Luhtanen perusti Lahteen oman yrityksen vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori.

L-Fashion Group Oy omistaa Luhdan ja työllistää noin 1645 henkilöä ja tekee noin 258 miljoonan euron liikevaihdon.

Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska.

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.