Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Louis Vuitton.

Etsitkö parhaita Louis Vuitton-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Louis Vuitton-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Louis Vuitton-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Louis Vuitton-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Louis Vuitton, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Louis Vuitton

Louis Vuitton on ranskalainen muotialan yritys, jonka päätuotteita ovat laukut. Yritys valmistaa nykyään myös vaatteita, kenkiä ja muita asusteita.

Louis Vuitton ja alkoholijuomavalmistaja Moët Hennessy yhdistyivät 1987 LVMH-konserniksi. Vuonna 2007 konsernin liikevaihto oli 3,5 miljardia euroa. Liikkeen ykköstuote oli korkealuokkainen litteä matka-arkku, jonka sai matkalle helposti mukaan. Vuodesta 1888 Vuittonin matka-arkuissa oli beige-ruskea shakkiruutukuvio erotukseksi muista matka-arkuista. Kuvio on nimeltään Damier Canvas.

Louis Vuitton myymälän voit löytää muun mussa Helsingin keskustasta, Espalta.

Louis Vuitton on perustettu vuonna 1854 Pariisissa.

Louis Vuittonin pääsuunnittelija on ranskalainen Nicolas Ghesquière.

Liikkeitä on 58 maassa ympäri maailman suunnilleen 380. Helsingissä avattiin Suomen ensimmäinen Louis Vuitton -myymälä huhtikuussa 2008.

Yritys on saanut nimensä perustajansa Louis Vuittonin (1821–1892) mukaan.