Tiendeo official website

Kesämuotitarjous

9 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Indiska-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Indiska-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Indiska-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Indiska-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Indiska-katalogia "Kesämuotitarjous" voimassa voimassa 22/5 – saakka 4/6 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Kookenkä
  • Logo Hanes
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Sloggi
  • Logo Triumph
  • Logo Miss Sixty

  Indiska, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Indiska

  Indiska on ruotsalainen yritys, joka myy muotia, sisustusta ja asusteita, jotka ovat saaneet inspiraatiota Intiasta. Indiskalla on 90 myymälää kaikkialla Pohjoismaissa. Indiskalla on myös verkkokauppa.

  Indiskan tehtävänä on myydä ainutlaatuisia muodin ja sisustuksen yhdistelmiä, jotka ovat saaneet innoitteita Intiasta. Ketju myy vaatteita ja asusteita lähinnä naisille. Ketjulla on myös Home Department, joka myy Intia-tyylisitä sisustusta, jopa huonekaluja. Sisustusvalikoima sisältää kaiken tavaroiden varastoinnista ja keittiötarvikkeista, valaisimiin ja kodin tekstiileihin, kuten verhoihin ja vuodevaatteisiin.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Perustettu vuonna 1901 ja sen perusti Intiasta inspiroitunut Mathilda Hamilton.

  Tänä päivänä Indiskalla on 100 myymälää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

  Indiska taistelee paremman ympärisön ja parempien työolosuhteiden puolesta ja lanseerasi kampanjan We Fight For Change, lue lisää: www.wefightforchange.com.

  Tykkää Indiskasta Facebookissa!