Satin trend

Vanhenee pian
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Gina Tricot-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Gina Tricot-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Gina Tricot-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Gina Tricot-katalogia. Selaa uusinta Gina Tricot-katalogia "Satin trend" voimassa 26/04/2022 – 26/06/2022 ja ala säästää!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Gina Tricot uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Vaatteet ja Kengät

Privacy Policy

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

Gina Tricot, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Gina Tricot

Gina Tricot on ruotsalainen naistenvaatteita myyvä vaatekauppaketju, jonka mallisto on suunnattu kaikenikäisille naisille. Mallistot sisältävät kaikkea päällysvaatteista täydellisesti istuviin farkkuihin, korvaamattomiin perusvaatteisiin ja loistokkaisiin juhlavaatteisiin. Gina Tricotista löytyy myös alusvaatteita, Gina Jeans -farkkuosasto sekä kosmetiikkaa.

Inspiroidu Gina Tricotin intohimosta muotiin ja trendeihin! Tilaamalla Gina Tricot-uutiskirjeen saat helposti kuulla uusimmat Gina uutuudet sivustolla ginatricot.com.

Vieraile Gina Tricotin verkkosivuilla ginatricot.com ja löydä lähin myymäläsi, mm. Gina Tricot Helsinki, Gina Tricot Oulu. Katso lisää tietoa myymälöistä, Gina Tricot aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Gina Tricotin perustivat Boråsissa 1997 Annette ja Jörgen Appelqvist.

Gina Tricotilla on noin 2 000 työntekijää.

Myymälöitä on Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa.

Gina Tricotin keulahahmo oli vuodesta 2002 vuoden 2010 alkuun norjalainen supermalli Pernille Holmboe. Holmboen jälkeen Gina Tricotin kasvoksi tuli brasilialaismalli Emanuela de Paula. Vuonna 2012 merkin mainoskasvona on toiminut ruotsalainen Klara Wester.

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot