Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Gina Tricot.

Etsitkö parhaita Gina Tricot-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Gina Tricot-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Gina Tricot-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Gina Tricot-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Gina Tricot, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Gina Tricot

Gina Tricot on ruotsalainen naistenvaatteita myyvä vaatekauppaketju, jonka mallisto on suunnattu kaikenikäisille naisille. Mallistot sisältävät kaikkea päällysvaatteista täydellisesti istuviin farkkuihin, korvaamattomiin perusvaatteisiin ja loistokkaisiin juhlavaatteisiin. Gina Tricotista löytyy myös alusvaatteita, Gina Jeans -farkkuosasto sekä kosmetiikkaa.

Inspiroidu Gina Tricotin intohimosta muotiin ja trendeihin! Tilaamalla Gina Tricot-uutiskirjeen saat helposti kuulla uusimmat Gina uutuudet sivustolla ginatricot.com.

Vieraile Gina Tricotin verkkosivuilla ginatricot.com ja löydä lähin myymäläsi, mm. Gina Tricot Helsinki, Gina Tricot Oulu. Katso lisää tietoa myymälöistä, Gina Tricot aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Gina Tricotin perustivat Boråsissa 1997 Annette ja Jörgen Appelqvist.

Gina Tricotilla on noin 2 000 työntekijää.

Myymälöitä on Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa.

Gina Tricotin keulahahmo oli vuodesta 2002 vuoden 2010 alkuun norjalainen supermalli Pernille Holmboe. Holmboen jälkeen Gina Tricotin kasvoksi tuli brasilialaismalli Emanuela de Paula. Vuonna 2012 merkin mainoskasvona on toiminut ruotsalainen Klara Wester.