Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Fred Perry.

Etsitkö parhaita Fred Perry-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Fred Perry-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Fred Perry-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Fred Perry-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-70%" voimassa voimassa 12/7 – saakka 31/7.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Fred Perry, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Fred Perry

Fred Perry oli englantilainen tenniksenpelaaja ja kolminkertainen Wimbledon-voittaja. 1940-luvulla Perry keksi hikinauhan ja kehitti lyhythihaisen, puuvillaisen pikee-paidan, joista tuli heti suuri menestys.

Fred Perry -vaatemerkki on tunnettu tennispaitojen rinnan vasemmalta puolelta olevasta laakerinlehtitunnuksesta. Paitaa valmistettiin aluksi vain valkoisena, kunnes uusia värejä tuli markkinoille 1950-luvun loppupuolella. Nykyään merkillä on valikoima vaatteita, asusteita ja kenkiä niin naisille, miehille ja lapsille. Suosittuja ovat Fred Perry tennarit, Fred Perry laukut ja Fred Perry takit.

Myymälän löydät mm. Kauppakeskus Kluuvi. Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Fred Perryn kenkiä myy mm. Stadium.

Fred Perryn tuotteissa yhdistyy klassisuus ja rebellisyys.

Toiminta alkoi noin 40 vuotta sitten.

Voit tilata vaatteita myös helposti netistä!