Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Ellos uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muita Vaatteet ja Kengät verkkokauppoja

Ellos, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Ellos

Ellokselta shoppailet naistenvaatteet, miestenvaatteet ja lastenvaatteet kätevästi ja edullisesti. Laajasta valikoimasta löydät kaiken aina mekoista, takeista, alusasuista, neuleista ja puvuista leluihin ja kodinelektroniikkaan. Ostoksesi teet nopeasti, turvallisesti ja mukavasti netissä. Ellos toimii oppaanasi muotiviidakossa.

Ellos Home: Tilaa sesongin sisustus edullisesti Ellokselta. Valikoimasta löydät sisustusuutuudet moderniin kotiin. Elloksen kodin sisustustarvikkeilla teet kodistasi tyylikkään! Uudista kodin ilme koristetyynyillä, verhoilla, matoilla ja muilla sisustustuotteilla. Laajasta Ellos Outlet -valikoimasta teet edullisia löytöjä - helposti ja nopeasti!


 

Elloksen verkkokauppaEllos.fi, tarjoaa laajan valikoiman kenkiä ja vaatteita, paljon kokoja ja edulliset hinnat. Katso lisää tietoa valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjouksetEllos alennuskoodit ja tee löytöjä!


Elloksen laajassa tuotemerkkivalikoimassa muun muassa Apple, Björn Borg, Converse, Desigual, Esprit, Jack&Jones, Lee, Lego, Levi's, Samsung, Nike, Puma ja monta muuta.

Yrityksen perusti ruotsalainen Olle Blomqvist vuonna 1947.

Toiminta laajeni Suomeen 1987.

Elloksen omistaa tätä nykyä ruotsalainen Nordic Capital–pääomasijoitusyhtiö. Nordic Capitalin omistukseen kuuluvat muun muassa myös Tokmanni, Norjassa Europris sekä Tanskassa Sport-Master.

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät