Tiendeo official website

Tarjoukset Diesel

Yli 30 päivää

  Diesel Tarjousta

  Etsitkö parhaita Diesel-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Diesel-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Diesel-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Diesel-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Diesel-katalogia "Tarjoukset Diesel" voimassa voimassa 21/11 – saakka 21/11 ja ala säästää!

  Löydä Diesel luetteloita kaupungistasi

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

  Diesel, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Diesel

  Diesel on kansainvälinen vaatemerkki, joka valmistaa asusteita, kenkiä, farkkuja ja muita vaatteita sekä hajuvesiä. Diesel farkut ovat suosittuja nuorten keskuudessa. Suosittu on myös Diesel Loverdose hajuvesi, jossa runsas ja täyeläisen makea sekoitus tähtianista, mansariinia, lakritsaa, ambraa, lakritsalikööriä, vanilja uutetta ja kuivaa jalopuuta.

  Dieselin tuotannosta suuri osa on tällä hetkellä ulkoistettu keskisuuriin yrityksiin. Farkut valmistetaan pääosin Italiassa.Kaikki logistiikkaoperaatiot on keskitetty yhteen paikkaan ja huolellisesti kontrolloitu. Yhtiön toiminta on levittäytynyt kaikille 5 maanosalle. Nykyään Diesel on kansainvälinen konserni, jonka liikevaihto on yli $ 320 miljoonaa, josta 85% tulee Italian ulkopuolella

  Katso lisää tietoa Diesel jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Dieselin perusti Renzo Rosso 1978.

  Diesel on levinnyt yli 80 eri maahan ja työllistää yli 1000 ihmistä maailmanlaajuisesti.

  Sillä on yli 5000 liikettä ja yli 300 omaa liikettä ympäri maailman.

  2000 Diesel liittyy Staff internationaliin.