Tiendeo official website

Etsitkö parhaita Diesel-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Diesel-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Diesel-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Diesel-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Naisten syyskuvasto 2023" voimassa voimassa 30/8 – saakka 25/11.

Löydä Diesel luetteloita kaupungistasi

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Diesel, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Diesel

Diesel on kansainvälinen vaatemerkki, joka valmistaa asusteita, kenkiä, farkkuja ja muita vaatteita sekä hajuvesiä. Diesel farkut ovat suosittuja nuorten keskuudessa. Suosittu on myös Diesel Loverdose hajuvesi, jossa runsas ja täyeläisen makea sekoitus tähtianista, mansariinia, lakritsaa, ambraa, lakritsalikööriä, vanilja uutetta ja kuivaa jalopuuta.

Dieselin tuotannosta suuri osa on tällä hetkellä ulkoistettu keskisuuriin yrityksiin. Farkut valmistetaan pääosin Italiassa.Kaikki logistiikkaoperaatiot on keskitetty yhteen paikkaan ja huolellisesti kontrolloitu. Yhtiön toiminta on levittäytynyt kaikille 5 maanosalle. Nykyään Diesel on kansainvälinen konserni, jonka liikevaihto on yli $ 320 miljoonaa, josta 85% tulee Italian ulkopuolella

Katso lisää tietoa Diesel jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Dieselin perusti Renzo Rosso 1978.

Diesel on levinnyt yli 80 eri maahan ja työllistää yli 1000 ihmistä maailmanlaajuisesti.

Sillä on yli 5000 liikettä ja yli 300 omaa liikettä ympäri maailman.

2000 Diesel liittyy Staff internationaliin.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä