Tiendeo official website

Tarjoukset Desigual

Yli 30 päivää

  Desigual Tarjousta

  Etsitkö parhaita Desigual-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Desigual-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Desigual-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Desigual-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Desigual-katalogia "Tarjoukset Desigual" voimassa voimassa 21/11 – saakka 21/11 ja ala säästää!

  Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Kookenkä
  • Logo Hanes
  • Logo Daniel Wellington
  • Logo Sloggi
  • Logo Triumph
  • Logo Miss Sixty

  Desigual, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Desigual

  Desigual on kansainvälisesti tunnettu vaatebrändi, jonka pääkonttori toimii Barcelonassa ja jolla on myymälöitä ympäri maailman, yli 72 maassa. Desigual tarjoaa vaatteita ja asusteita, jotka ovat eloisia, erillaisia ja edullisia. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia myymälöissä sekä verkkokaupassa.

  Desigual on tunnettu tilkkutäkkimäisistä kuvioistaan ja innovatiivisesta värien käytöstä. Vaatteita on miehille, naisille ja lapsille, joiden lisäksi on vielä naisten kenkiä ja asusteita. Suosittuja tuotteita ovat takit, laukut, sisustustarvikkeet sekä uima-asut. Katso kaikki katalogit ja tarjoukset Tiendeosta!

  Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Desigual perustettiin vuonna 1984 ja sen perusti Thomas Meyer.

  Työntekijöitä on 3 563 ympäri maailman.

  Jokaisen sesonkiin suunnitellaan 1 000 tavaran mallisto, jonka suunnittelee 25 designeria.

  Toimitusjohtaja on Manel Jadraque.