Uusi | Miehet

Vanhenee tänään
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Desigual-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Desigual-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Desigual-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Desigual-katalogia. Selaa uusinta Desigual-katalogia "Uusi | Miehet" voimassa 06/08/2022 – 05/10/2022 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

Desigual, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Desigual

Desigual on kansainvälisesti tunnettu vaatebrändi, jonka pääkonttori toimii Barcelonassa ja jolla on myymälöitä ympäri maailman, yli 72 maassa. Desigual tarjoaa vaatteita ja asusteita, jotka ovat eloisia, erillaisia ja edullisia. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Desigual on tunnettu tilkkutäkkimäisistä kuvioistaan ja innovatiivisesta värien käytöstä. Vaatteita on miehille, naisille ja lapsille, joiden lisäksi on vielä naisten kenkiä ja asusteita. Suosittuja tuotteita ovat takit, laukut, sisustustarvikkeet sekä uima-asut. Katso kaikki katalogit ja tarjoukset Tiendeosta!

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Desigual perustettiin vuonna 1984 ja sen perusti Thomas Meyer.

Työntekijöitä on 3 563 ympäri maailman.

Jokaisen sesonkiin suunnitellaan 1 000 tavaran mallisto, jonka suunnittelee 25 designeria.

Toimitusjohtaja on Manel Jadraque.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Desigual uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Vaatteet ja Kengät

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona