Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Björn Borg.

Etsitkö parhaita Björn Borg-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Björn Borg-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Björn Borg-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Björn Borg-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Miesten kevätkuvasto 2023" voimassa 22/05/2023 – 30/06/2023.

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Björn Borg, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Björn Borg

Björn Borg on ruotsalainen vaatemerkki, jota myydään ympäri Eurooppaa. Vaatteet ovat Ruotsin tennislegendan, Björn Borgin, innoittamat. Björn Borg itse kehittieli tuotteita ja tuotemerkki sai näin alkunsa.

Björn Borg tarjoaa kattavan alusasu-, kenkä-, vaate- sekä laukkumalliston naisille ja miehille, unohtamatta perheen pienimpiä, joille löytyy oma alusasumallisto. Myös uima-asut ja sukat kuuluvat valikoimaan. Jos tilaat yrityksen verkkokaupasta, saat aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen.

Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Björn Borg vaatemerkki rekisteröitiin jo 1980-luvun lopussa.

Tuotteita myydään 30 eri markkina-alueella, joista Ruotsi ja Hollanti ovat suurimmat.

Suosituimpia tuotteita ovat alusvaatteet sekä uima-asut.

Seuraa yritystä eri medioissa:,, ja.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä