Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Björn Borg.

Etsitkö parhaita Björn Borg-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Björn Borg-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Björn Borg-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Björn Borg-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Björn Borg, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Björn Borg

Björn Borg on ruotsalainen vaatemerkki, jota myydään ympäri Eurooppaa. Vaatteet ovat Ruotsin tennislegendan, Björn Borgin, innoittamat. Björn Borg itse kehittieli tuotteita ja tuotemerkki sai näin alkunsa.

Björn Borg tarjoaa kattavan alusasu-, kenkä-, vaate- sekä laukkumalliston naisille ja miehille, unohtamatta perheen pienimpiä, joille löytyy oma alusasumallisto. Myös uima-asut ja sukat kuuluvat valikoimaan. Jos tilaat yrityksen verkkokaupasta, saat aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen.

Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Björn Borg vaatemerkki rekisteröitiin jo 1980-luvun lopussa.

Tuotteita myydään 30 eri markkina-alueella, joista Ruotsi ja Hollanti ovat suurimmat.

Suosituimpia tuotteita ovat alusvaatteet sekä uima-asut.

Seuraa yritystä eri medioissa:,, ja.