Löydä BikBok kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Vaatteet ja Kengät

BikBok, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

BikBok

Bik Bok on kansainvälinen muotiketju nuorille naisille, jotka rakastavat muotia ja seuraavat nopeasti muuttuvia trendejä. Mallistot ovat saaneet vaikutteita uusimmista catwalk-trendeistä ja pohjoismaisesta katutyylistä – täydellinen persoonallisen ja moitteettoman tyylin omaaville inspiroiville naisille.

Bik Bok myymälöistä löydät brändin oman tuotemerkin lisäksi merkit Never Denim, Westhill Redbird ja Sassymanii.

Klassisia vaatekaapin kulmakiviä, laadukkaita farkkuja ja edullisia sekä monikäyttöisiä perusvaatteita – näistä koostuu täydellinen vaatekaappi!
Bik Bok on myös verkkokauppa: Inspiroidu ja löydä sinun suosikkisi osoitteessa bikbok.com. Tiendeosta löydät kaikki erikoistarjoukset, lähimmän myymäläsi sekä aukioloajat!

Bik Bok perustettiin Norjassa vuonna 1973 ja tarkoituksena oli perustaa trendikäs farkkumerkki nuorille naisille.

Bik Bokista tuli nopeasti suosittu merkki, jota myytiin monessa liikkeessä Norjassa ja Ruotsissa. Ensimmäinen Bik Bok liike avattiin Oslossa vuonna 1978.

Bik Bok on nykyään yksi Pohjoismaiden johtavista nuorten naisten muotiketjuista, jolla on yhteensä yli 200 liikettä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Itävallassa.

Seuraa Bik Bokkia Instagramissa, Facebookissa, Youtubessa ja SnapChatissa.

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.