Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Belizia.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Belizia uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Vaatteet ja Kengät

Privacy Policy

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

Belizia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Belizia

Belizia on suomalainen perheyritys, jolla on ammattitaitoa laukkualalla jo monta vuosikymmentä. Tätä ammattitaitoa hyödynnetään Belizian jatkuvasti uusiutuvien laukku- ja käsinemallistojen kehittämisessä, hankinnassa ja valinnassa. Beliziasta suuri valikoima laadukkaita laukkuja. Tuotevalikoimaan kuuluu seuraavat kategoriat: matkalaukut ja -kassit, businesslaukut ja tietokonelaukut, muotilaukut, reput, lompakot, käsineet, sateenvarjot ja lasten laukut.

Matkalaukkuja, salkkuja, pc-laukkuja, olkalaukkuja, reppuja ja kasseja yhteensopivina sarjoina työ- taikka lomamatkailijoille. Yksilöllistä naisten ja miesten laukkumuotia ja käsinemuotia sekä toimivia ratkaisuja arkeen ja juhlaan. Belizian liikkeissä voit tehdä ostoksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Jokaisella myymälällä on laaja ja jatkuvasti uusiutuva valikoima.

Belizia on palvelumyymälä, joka haluaa antaa Asiakkaalleen hyvän mielen pitkäksi aikaa. Nyt saat saman laadukkaan palvelun myös www.belizia.fi verkkokaupasta. Belizia on myös Finnair Plus partneri ja voit kerätä Finnair Plus pisteitä antamalla Finnair Plus -korttisi numeron tilauksen yhteydessä. Ansaitset (1) Finnair Plus -pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden.

Tuotemerkkivalikoimasta löytyy muun muassa Samsonite, Kipling, Fiorelli, Picard, Spikes & Sparrow, Sauso, Secrid ja Knirps.

Belizian ensimmäinen liike perustettiin vuonna 2001.

Kaikki yli 50 euron tilaukset saat kätevästi toimitettuna lähimpään postiin ilman toimituskuluja.

Tykkää Beliziasta Facebookissa!

Lisää tarjouksia kohteelta Vaatteet ja Kengät

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot