Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Aseman Kello.

Etsitkö parhaita Aseman Kello-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Aseman Kello-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Aseman Kello-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Aseman Kello-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kappahl-esitettä "-50%" voimassa voimassa 7/6 – saakka 30/6.

Löydä Aseman Kello luetteloita kaupungistasi

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo New Yorker
  • Logo Marimekko
  • Logo H&M
  • Logo Dressmann
  • Logo ZARA
  • Logo Halonen

Aseman Kello, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Aseman Kello

Aseman Kello on kultasepänliike, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä kello- että korutuotteissa.

Merkkivalikoimaan kuuluu kansainvälisesti tunnettuja laatumerkkejä kuten: Glashütte Original, Chopard, IWC, Zenith, Mikimoto. Maailmalla tunnettujen suomalaisten kelloseppien Voutilainen ja Sarpaneva käsin tehdyt kellot kuuluvat myös valikoimaan.

Myymälän löydät Aseman Kello Helsinki-Vantaa, Aseman Kello Aleksanterinkatu ja Aseman Kello Kluuvikatu. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Aseman Kello aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Aseman Kello tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu vuonna 1951.

Tuotemerkkejä ovat Glashütte Original, Chopard, IWC, Zenith ja Mikimoto.

Perheyrityksen ensimmäinen myymälä Helsingissä avattiin Asematunnelissa vuonna 1967.

Katso lisää: http://asemankello.fi/