Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Aleksi 13.

Etsitkö parhaita Aleksi 13-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Aleksi 13-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Aleksi 13-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Aleksi 13-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Indiska-esitettä "Ale jopa -70%" voimassa voimassa 3/4 – saakka 16/4.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Aleksi 13, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Aleksi 13

Aleksi 13 on vaatemyymäläketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman naisten vaatteita ja miesten vaatteita, kenkiä ja laukkuja arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Lahtelaisen Luhtasen suvun L-Fashion Groupiin kuuluvan Aleksi 13:n toimintaperiaate on olla kotimainen vastine ulkomaalaisille Suomessa toimiville muotiketjuille.

Aleksi 13:sta löydät tunnetut kansainväliset vaatekonseptit ja monet mielenkiintoiset muotimerkit naisille ja miehille.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Valikoimissa vaatteista ovat mm. Marc O'Polo, Betty Barclay, Cecil, Desigual, MAC, Camel sekä O.I.S, ril´s ja Your Face. Kengissä on valikoimaa esim. merkeiltä Gabor, Ten Points, Vagabond, Skechers ja Clarks.

Ensimmäinen Aleksi 13 -myymälä avattiin elokuussa 1967.

Aleksi 13 -myymälöitä on Suomessa 27 paikkakunnalla yhteensä 34 kappaletta.

Aleksi 13:n lippulaivamyymälän rakennuksen, entisen Lundqvistin liikepalatsin, on suunnitellut Selim A.Linqvist vuonna 1898 ja se valmistui noin vuonna 1900.