Selected Femme

18 päivää jäljellä
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Aleksi 13-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Aleksi 13-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Aleksi 13-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Aleksi 13-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Aleksi 13-katalogia "Selected Femme" voimassa 03/08/2022 – 23/10/2022 ja ala säästää!

Muut Vaatteet ja Kengät -liikkeet

Aleksi 13, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Aleksi 13

Aleksi 13 on vaatemyymäläketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman naisten vaatteita ja miesten vaatteita, kenkiä ja laukkuja arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Lahtelaisen Luhtasen suvun L-Fashion Groupiin kuuluvan Aleksi 13:n toimintaperiaate on olla kotimainen vastine ulkomaalaisille Suomessa toimiville muotiketjuille.

Aleksi 13:sta löydät tunnetut kansainväliset vaatekonseptit ja monet mielenkiintoiset muotimerkit naisille ja miehille.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Valikoimissa vaatteista ovat mm. Marc O'Polo, Betty Barclay, Cecil, Desigual, MAC, Camel sekä O.I.S, ril´s ja Your Face. Kengissä on valikoimaa esim. merkeiltä Gabor, Ten Points, Vagabond, Skechers ja Clarks.

Ensimmäinen Aleksi 13 -myymälä avattiin elokuussa 1967.

Aleksi 13 -myymälöitä on Suomessa 27 paikkakunnalla yhteensä 34 kappaletta.

Aleksi 13:n lippulaivamyymälän rakennuksen, entisen Lundqvistin liikepalatsin, on suunnitellut Selim A.Linqvist vuonna 1898 ja se valmistui noin vuonna 1900.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Aleksi 13 uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Vaatteet ja Kengät

Privacy Policy

Valitut tuotteet

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona