Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta VM-Carpet.

Etsitkö parhaita VM-Carpet-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia VM-Carpet-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään VM-Carpet-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista VM-Carpet-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "TALVI 2023/2024" voimassa voimassa 10/10 – saakka 10/1.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

VM-Carpet, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

VM-Carpet

VM-Carpet myy mattoja, jotka löytävät paikkansa tässä maailmassa. Sillä tavoinhan matot on alunperinkin tehty, tiettyä paikkaa silmällä pitäen. Mattoja on valmiina monipuolinen mallisto, mutta voit myös tilata maton haluamassasi koossa tai vaikkapa leikkauttaa mieleiseesi muotoon. Useimmista matoista löytyy pohjaus, joka pitää maton tukevasti paikoillaan ja tekee siitä erityisen mukavan. Materiaalit on valittu tarkkaan ja jokainen matto viimeistellään huolella.

VM-Carpet mattotehtaalla uskotaan, että jokainen matto tekee maailmasta vähän mukavamman paikan. Korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Jokaiseen mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa. Mattoja valmistetaan eteiseen, verannalle, keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja julkisii tiloihin.

Katso lisää tietoa myymälöistä, VM-Carpet Outlet, VM-Carpet aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu Pohjanmaalla 1973.

Sen perustivat Arto ja Aila Viita-aho.

Perustettiin Mattokutomon Lappajärvelle ja samalla paikkakunnalla se on vieläkin.

Yritys jatkaa perheyrityksenä vanhempien työtä.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä