Tiendeo official website

2024

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita VM-Carpet-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia VM-Carpet-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään VM-Carpet-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 VM-Carpet-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta VM-Carpet-katalogia "2024" voimassa voimassa 18/4 – saakka 31/12 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

  VM-Carpet, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  VM-Carpet

  VM-Carpet myy mattoja, jotka löytävät paikkansa tässä maailmassa. Sillä tavoinhan matot on alunperinkin tehty, tiettyä paikkaa silmällä pitäen. Mattoja on valmiina monipuolinen mallisto, mutta voit myös tilata maton haluamassasi koossa tai vaikkapa leikkauttaa mieleiseesi muotoon. Useimmista matoista löytyy pohjaus, joka pitää maton tukevasti paikoillaan ja tekee siitä erityisen mukavan. Materiaalit on valittu tarkkaan ja jokainen matto viimeistellään huolella.

  VM-Carpet mattotehtaalla uskotaan, että jokainen matto tekee maailmasta vähän mukavamman paikan. Korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Jokaiseen mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa. Mattoja valmistetaan eteiseen, verannalle, keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja julkisii tiloihin.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, VM-Carpet Outlet, VM-Carpet aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Perustettu Pohjanmaalla 1973.

  Sen perustivat Arto ja Aila Viita-aho.

  Perustettiin Mattokutomon Lappajärvelle ja samalla paikkakunnalla se on vieläkin.

  Yritys jatkaa perheyrityksenä vanhempien työtä.