Tiendeo official website

Mainos

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta IKEA.

Etsitkö parhaita IKEA-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia IKEA-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään IKEA-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista IKEA-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Pentik-esitettä "Spring-Summer 2023" voimassa 06/02/2023 – 31/03/2023.

Muut Koti ja Huonekalut -liikkeet

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

IKEA, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

IKEA

IKEA:n menestyksen salaisuus on sen edullisissa tuotteissa, jotka on suunniteltu itse kasattaviksi sekä sisustusideoista myymälöissä. Suurin osa IKEA myymälöistä on sijoitettu kaupungin ulkopuolelle ja lähes kaikki niistä koostuvat myyntipisteestä ja varastosta alakerrassa sekä näyttelypisteistä yläkerrassa. Näyttelypisteessä voi inspiroitua tuotteiden käytöstä näkemällä ne osana valmista sisustusta. Katso lisää tietoa myymälöistä, IKEA aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Lähes kaikki kodin sisutukseen tarvittava löytyy myymälöistä tai IKEA verkkokaupasta. IKEA:ssa on tuotteita mm. makuuhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä ulkotiloihin. IKEA Katalogi löytyy lähes jokaiselta kahvipöydältä ja sen voi ottaa ilmaiseksi mukaansa tai lukea netissä. IKEA:n verkkosivuilla on mahdollista myös luoda oma ostoslista, jotta ostoksien teko olisi myymälöissä helpompaa.

IKEA tarjoaa mahdollisuuden liittyä IKEA FAMILY -jäseneksi maksutta. Voit hyödyntää kaikkia jäsenetuja heti liittymisen jälkeen ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tarjouksista ja tapahtumista. Jäsenenä saat sähköpostiisi kuukausittain vaihtuvia jäsentarjouksia sekä sisustusuutisia ja kutsuja tapahtumiin. Liity IKEA FAMILY -jäseneksi, jos nautit kodinsisustamisesta!

IKEA:n perusti Ingvar Kamprad 17-vuotiaana vuonna 1943. Nimi on yhdistelmä Ingvarin nimikirjaimista sekä hänen syntytalostaan ja -kylästään, Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Ensimmäinen IKEA tavaratalo avattiin Suomeen vuonna 1996, jonka jälkeen se on ollut suuressa suosiossa koko maassa.

Vaikka kaikki IKEA tuotteet on suunniteltu Ruotsissa, valmistetaan ne kuitenkin kehitysmaissa.

IKEA työllistää 139 000 henkilöä yli 26 maassa.

IKEA kaupoissa on myös ravintola, joissa voit nauttia esimerkiksi IKEA:n kuuluisista lihapullista sekä lasten leikkipaikka, jonne voi turvallisesti jättää perheen pienimmät ostoksien ajaksi leikkimään.

bell

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan IKEA uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Koti ja Huonekalut

Privacy Policy