Tiendeo official website

Satiinipussilakanasetti Eden 2 kpl

Vanhenee tänään

  Etsitkö parhaita Hemtex-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Hemtex-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Hemtex-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Hemtex-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Hemtex-katalogia "Satiinipussilakanasetti Eden 2 kpl" voimassa voimassa 24/5 – saakka 26/5 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

  Hemtex, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Hemtex

  Hemtex on ruotsalainen vähittäiskauppaketju, jolla on myymälöitä kaikkialla Pohjoismaissa. Hemtex on myös verkkokauppa. Hemtex myy kaikkea kodin sisustukseen, joista tärkeimpänä kodintekstiilit. Tuotekategorioina ovat makuuhuone, kylpyhuone, keittiö, oleskelu, verhot ja lapset. Valikoimaan kuuluu muun muassa pussilakanat ja tyynyt. Hemtex myy tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Design House Stockholm ja Elsa Beskow sekä omia tuotemerkkejä.

  Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Hemtex-katalogista ja etsi lähin Hemtex-myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta.

  Omanlaisensa tunnelma syntyy, kun Hemtexin intohimo tekstiileihin ja By Rydénsin intohimo valaistukseen kohtaavat toisensa. Jos etsit uutta, vähän erilaista katto- tai pöytävalaisinta tai varjostinta, voit löytää sen täältä. By Rydénsin tuotteita myyvät Suomessa Helsingin Kampin myymälä, Vantaan Jumbon myymälä sekä molemmat Vaasan myymälät.

  Tuotemerkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Nadja Wedin, Arc of Scandinavia, Majvillan, By Rydéns, Design House Sweden sekä Elsa Beskow.

  Hemtex perustettiin vuonna 1973, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi.

  Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 160 myymälää.

  Myymälästä riippumatta löydät kaikkialta saman tuotevalikoiman, jota yhdistää sama punainen lanka: käytännöllisiä, korkealaatuisia, huolella valikoituja kodintekstiilejä ja yksilöllistä muotoilua hyvään hintaan.