Tiendeo official website

Joulu 2023

15 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita Hemtex-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Hemtex-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Hemtex-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Hemtex-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Hemtex-katalogia "Joulu 2023" voimassa voimassa 8/11 – saakka 24/12 ja ala säästää!

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

Hemtex, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Hemtex

Hemtex on ruotsalainen vähittäiskauppaketju, jolla on myymälöitä kaikkialla Pohjoismaissa. Hemtex on myös verkkokauppa. Hemtex myy kaikkea kodin sisustukseen, joista tärkeimpänä kodintekstiilit. Tuotekategorioina ovat makuuhuone, kylpyhuone, keittiö, oleskelu, verhot ja lapset. Valikoimaan kuuluu muun muassa pussilakanat ja tyynyt. Hemtex myy tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Design House Stockholm ja Elsa Beskow sekä omia tuotemerkkejä.

Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Hemtex-katalogista ja etsi lähin Hemtex-myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta.

Omanlaisensa tunnelma syntyy, kun Hemtexin intohimo tekstiileihin ja By Rydénsin intohimo valaistukseen kohtaavat toisensa. Jos etsit uutta, vähän erilaista katto- tai pöytävalaisinta tai varjostinta, voit löytää sen täältä. By Rydénsin tuotteita myyvät Suomessa Helsingin Kampin myymälä, Vantaan Jumbon myymälä sekä molemmat Vaasan myymälät.

Tuotemerkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Nadja Wedin, Arc of Scandinavia, Majvillan, By Rydéns, Design House Sweden sekä Elsa Beskow.

Hemtex perustettiin vuonna 1973, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi.

Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 160 myymälää.

Myymälästä riippumatta löydät kaikkialta saman tuotevalikoiman, jota yhdistää sama punainen lanka: käytännöllisiä, korkealaatuisia, huolella valikoituja kodintekstiilejä ja yksilöllistä muotoilua hyvään hintaan.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä