Eurokangas
Eurokangas

Eurokangas - Tarjoukset, Kupongit & Alennuskoodit

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Eurokangas

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Eurokangas kaupungissa kaupunkisi

Eurokangas, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Eurokangas

Eurokangas on Suomen markkinajohtaja kankaiden ja niihin liittyvien palveluiden myynnissä sekä maahantuonnissa. Eurokankaan toimintaan kuuluu kankaiden vähittäismyynti koteihin ja julkitiloihin, oma maahantuonti suoraan maailman johtavilta kangastehtailta, oma myymäläverkko, toimiva suunnittelupalvelu, mittauspalvelu, ompelupalvelu ja asennuspalvelu koteihin ja yrityksiin.

Verhojen suunnittelu tai sisustuskankaan valinta saattaa olla haastavaa. Eurokankaan ammattilaisten avulla se onnistuu, vaikket olisi koskaan ompelukonetta nähnytkään. Ompelupalvelusta saat verhot, päiväpeitteet, sisustustyynyt, pöytäliinat ja monet muut kodin tekstiilit valmiiksi ommeltuina mittojen mukaan.

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Valikoimissa on kymmeniätuhansia erilaisia kankaita. Lisäksi myymälöihin saapuu joka viikko uutuuksia. Katso lisää tietoa myymälöistä, Eurokangas aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastostamahdolliset Eurokangas tarjoukset ja tee löytöjä!

Eurokangas perustettiin 1991 ja sen omistaaa Perhe Ward.

Yrityksen liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa.

Eurokankaalla on 32 myymälää Suomessa ja yli 400 työntekijää.

Seuraa yritysta Facebookissa, Pinterestissä, YouTubessa ja Instagramissa.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot