Suosikit

isku alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit

Isku ja Koti ja huonekalut kaupungissasi ja lähialueellasi

Lisää isku suosikkeihisi!
Tarjouksia yritykseltä isku kaupungissa Jyväskylä lehtisiä
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(2)

isku, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

isku

Isku on moderni 85-vuotias lahtelainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia Isku huonekaluja sekä uudistaa suomalaisia koteja luomalla tyylikkäitä ja trendikkäitä sisustusratkaisuja. Iskusta nyt sohvat, sängyt, matot sekä kesäkalusteet! Isku kesäkalusteet joka makuun, kokoon, pihaan ja parvekkeelle. Tutustu kauden monipuolisimpaan kesäkalustevalikoimaan Iskun sivuilla. Tarjouksia ja alennuksia löydät myös Tiendeon sivuilta!

Isku Interior Oy on johtava suomalainen julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen erikoistunut perheyritys. "Suunnittelemme, toteutamme ja markkinoimme asiakkaan toiveiden mukaisia, toimivia ja viihtyisiä työtilojen kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin."

Katso lisää tietoa myymälöistä, Isku aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Isku perustettiin vuonna 1928 ja sen perusti Eino Vikstöm.

Iskulla on ilmainen toimitus ja palautus sekä nopeat toimitusajat!

Iskulla on noin 30 myymälää Suomessa, ja tämän lisäksi yritys toimii Norjassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Isku työllisti vuoden 2014 paikkeilla noin 800 henkilöä, joista noin 350 työskenteli Lahden huonekalutehtaalla.

Ensimmäisiä kalusteita oli päästävedettävä sänky. 1950-luvulla Isku keksi vuodesohvan hetekan korvaajaksi. Sotien aikana yritys valmisti puisia kengänpohjia ja ruumisarkkuja.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Isku uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy