Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Isku.

Etsitkö parhaita Isku-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Isku-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Isku-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Isku-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Vepsäläinen-esitettä "Kesän kuumin alennusmyynti!" voimassa voimassa 2/7 – saakka 31/7.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Isku, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Isku

Isku on moderni 85-vuotias lahtelainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia Isku huonekaluja sekä uudistaa suomalaisia koteja luomalla tyylikkäitä ja trendikkäitä sisustusratkaisuja. Iskusta nyt sohvat, sängyt, matot sekä kesäkalusteet! Isku kesäkalusteet joka makuun, kokoon, pihaan ja parvekkeelle. Tutustu kauden monipuolisimpaan kesäkalustevalikoimaan Iskun sivuilla. Tarjouksia ja alennuksia löydät myös Tiendeon sivuilta!

Isku Interior Oy on johtava suomalainen julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen erikoistunut perheyritys. "Suunnittelemme, toteutamme ja markkinoimme asiakkaan toiveiden mukaisia, toimivia ja viihtyisiä työtilojen kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin."

Katso lisää tietoa myymälöistä, Isku aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Isku perustettiin vuonna 1928 ja sen perusti Eino Vikstöm.

Iskulla on ilmainen toimitus ja palautus sekä nopeat toimitusajat!

Iskulla on noin 30 myymälää Suomessa, ja tämän lisäksi yritys toimii Norjassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Isku työllisti vuoden 2014 paikkeilla noin 800 henkilöä, joista noin 350 työskenteli Lahden huonekalutehtaalla.

Ensimmäisiä kalusteita oli päästävedettävä sänky. 1950-luvulla Isku keksi vuodesohvan hetekan korvaajaksi. Sotien aikana yritys valmisti puisia kengänpohjia ja ruumisarkkuja.