Tiendeo official website

Hintajhuhla

4 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Sotka-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Sotka-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Sotka-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Sotka-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Sotka-katalogia "Hintajhuhla" voimassa voimassa 20/5 – saakka 27/5 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

  Sotka, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Sotka

  Sotkasta kaikki kodin huonekkalut: sohvat, matot, hyllyt, kaapit ja patjat kaikki yhdestä kaupasta. Katso esimerkiksi suosittu LIMON-kulmasohva! Huonekaluvalikoiman lisäksi Sotka-myymälät tarjoavat myös palveluita, kuten kotiinkuljetusta.

  Sotka kuuluu Indoor Group Oy:n, joka on kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Yhtiöön kuuluvat Sotkan lisäksi Asko ja sohvatehdas Insofa Oy sekä tytäryhtiö Virossa.

  Sotkassa saat kaikista ostoista Plussaa! Katso nyt kaikki K-plussatarjoukset yrityksen kotisivuilta. Katso lisää tietoa myymälöistä, Sotka aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  OTK:n Puu Oy perustettiin Hämeenlinnaan vuonna 1941 ja vuonna 1993 sen nimi vaihdettiin Sotkaksi.

  Indoor Group -konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 184,4 miljoonaa euroa.

  Työllistää 670 henkilöä.  Sotkat (Aythya) ovat sorsien heimoon kuuluva vesilintusuku.