Tiendeo official website

Löytönurkka

23 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita Kodin1-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Kodin1-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Kodin1-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Kodin1-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Kodin1-katalogia "Löytönurkka" voimassa 26/05/2023 – 26/06/2023 ja ala säästää!

Löydä Kodin1 kaupungissa kaupunkisi

Muut Koti ja Huonekalut -liikkeet

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

Kodin1, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kodin1

Kodin Ykkösestä kodintekstiilit, matot, huonekkalut, kattaus, sisustus, piha ja puutarha sekä kodinkoneet. Kodin1 palveluita ovat kokoamis-, paketointi-, sisustus-, kierrätys-, rahoituspalvelut. Kodin Ykkönen on ainoa sisustustavarataloketju, josta voi ostaa perinteisten sisustustuotteiden lisäksi myös kodinelektroniikkaa, tietotekniikkatuotteita, DVD-elokuvia, CD-levyjä, digitaalikameroita, kodin pienkoneita ja muita vastaavia, yleensä vain erikoistavarakaupoista saatavia tuotteita.

Kodin1 verkkokauppa on Suomen laajin ja monipuolisin kodin ja sisustamisen verkkokauppa. Valikoima kattaa lähes kaiken, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Kodin1 tarjoaa laatua järkevään hintaanKatso lisää tietoa myymälöistä, Kodin1 aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Ostosten keskittäminen Kodin Ykköseen kannattaa - Ykkösasiakkaana saat enemmän. Ykkösasiakkuus on yksi Suomen arvostetuimmista kanta-asiakkuusohjelmista.

Laajasta tuotemerkkivalikoimasta löytyy muun muassa Vallila, Finlayson, Sandfield, Luhta ja Nanso.

Ensimmäinen Kodin1 avattiin Turun Länsikeskukseen vuonna 1991 nimellä Kodin Maailma.

Suomessa toimii yhdeksän Kodin Ykköstä.

Vantaan Kodin1:ssä lounaskahvila (2.krs): lounas, kahvila ja kokoustila.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä