Suosikit

Sinelli alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Sinelli

Koti ja huonekalut kuvastot

Sinelli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sinelli

Sinelli tarjoaa monipuolisen, jatkuvasti uudistuvan ja edullisen valikoiman laadukkaita askartelutarvikkeita. Valikoimasta löydät mm. papereita, kartonkeja, korttipohjia, kirjekuoria, Fiskarsin askartelutuotteita, skräppäystarvikkeita, tekstiilitarvikkeita, korutarvikkeita, helmiä, maaleja yms..

Tällä hetkellä Sinelli-myymälöitä verkkokaupan lisäksi on Suomessa 10 kpl, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Lahdessa ja viimeisimpänä nyt myös Kouvolassa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Voit ilmottautua myös Sinellin kursseille. Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu kurssikohtaisesti ilmoitetulla tavalla, joko sähköpostilla, puhelimella tai faxilla. Kurssien yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saat 10 % alennuksen!

Merkkivalikoimasta löytyy mm. A-color, Anitas, Artemio, Beadalon, Bind-it-All, Bähr, Clover, Colortime, Craft Planet, Creativity, DC-Fix, DCWV, Nabbi-helmet, Papermania, Paverpol, Plus Color, PRITT, Ranger, Rayher-Hobby, Ruska, Sakura, Schjerning, Scrapbook Adhessives (3L), Sizzix / Big Shot ja Stabilo Point.

Sinelli on perustettu vuonna 1998.

Sinelli työllistää tätä nykyä jo noin 80 osaavaa ja mukavaa ihmistä eri puolilla Suomea.

Sinellin pääkonttori on sijainnut jo yli viiden vuoden ajan Vantaan Varistossa.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Sinelli uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy