Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Sinelli uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Koti ja Huonekalut

Privacy Policy

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

Sinelli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sinelli

Sinelli tarjoaa monipuolisen, jatkuvasti uudistuvan ja edullisen valikoiman laadukkaita askartelutarvikkeita. Valikoimasta löydät mm. papereita, kartonkeja, korttipohjia, kirjekuoria, Fiskarsin askartelutuotteita, skräppäystarvikkeita, tekstiilitarvikkeita, korutarvikkeita, helmiä, maaleja yms..

Tällä hetkellä Sinelli-myymälöitä verkkokaupan lisäksi on Suomessa 10 kpl, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Lahdessa ja viimeisimpänä nyt myös Kouvolassa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Voit ilmottautua myös Sinellin kursseille. Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu kurssikohtaisesti ilmoitetulla tavalla, joko sähköpostilla, puhelimella tai faxilla. Kurssien yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saat 10 % alennuksen!

Merkkivalikoimasta löytyy mm. A-color, Anitas, Artemio, Beadalon, Bind-it-All, Bähr, Clover, Colortime, Craft Planet, Creativity, DC-Fix, DCWV, Nabbi-helmet, Papermania, Paverpol, Plus Color, PRITT, Ranger, Rayher-Hobby, Ruska, Sakura, Schjerning, Scrapbook Adhessives (3L), Sizzix / Big Shot ja Stabilo Point.

Sinelli on perustettu vuonna 1998.

Sinelli työllistää tätä nykyä jo noin 80 osaavaa ja mukavaa ihmistä eri puolilla Suomea.

Sinellin pääkonttori on sijainnut jo yli viiden vuoden ajan Vantaan Varistossa.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot