Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Sinelli.

Etsitkö parhaita Sinelli-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Sinelli-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Sinelli-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Sinelli-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "Business to Business katalogi" voimassa voimassa 4/9 – saakka 31/1.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

Sinelli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sinelli

Sinelli tarjoaa monipuolisen, jatkuvasti uudistuvan ja edullisen valikoiman laadukkaita askartelutarvikkeita. Valikoimasta löydät mm. papereita, kartonkeja, korttipohjia, kirjekuoria, Fiskarsin askartelutuotteita, skräppäystarvikkeita, tekstiilitarvikkeita, korutarvikkeita, helmiä, maaleja yms..

Tällä hetkellä Sinelli-myymälöitä verkkokaupan lisäksi on Suomessa 10 kpl, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Lahdessa ja viimeisimpänä nyt myös Kouvolassa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Voit ilmottautua myös Sinellin kursseille. Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu kurssikohtaisesti ilmoitetulla tavalla, joko sähköpostilla, puhelimella tai faxilla. Kurssien yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saat 10 % alennuksen!

Merkkivalikoimasta löytyy mm. A-color, Anitas, Artemio, Beadalon, Bind-it-All, Bähr, Clover, Colortime, Craft Planet, Creativity, DC-Fix, DCWV, Nabbi-helmet, Papermania, Paverpol, Plus Color, PRITT, Ranger, Rayher-Hobby, Ruska, Sakura, Schjerning, Scrapbook Adhessives (3L), Sizzix / Big Shot ja Stabilo Point.

Sinelli on perustettu vuonna 1998.

Sinelli työllistää tätä nykyä jo noin 80 osaavaa ja mukavaa ihmistä eri puolilla Suomea.

Sinellin pääkonttori on sijainnut jo yli viiden vuoden ajan Vantaan Varistossa.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä