Tiendeo official website

Siuulle, joka teet itse!

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita Sinelli-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Sinelli-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Sinelli-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Sinelli-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Sinelli-katalogia "Siuulle, joka teet itse!" voimassa voimassa 18/4 – saakka 31/8 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

  Sinelli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Sinelli

  Sinelli tarjoaa monipuolisen, jatkuvasti uudistuvan ja edullisen valikoiman laadukkaita askartelutarvikkeita. Valikoimasta löydät mm. papereita, kartonkeja, korttipohjia, kirjekuoria, Fiskarsin askartelutuotteita, skräppäystarvikkeita, tekstiilitarvikkeita, korutarvikkeita, helmiä, maaleja yms..

  Tällä hetkellä Sinelli-myymälöitä verkkokaupan lisäksi on Suomessa 10 kpl, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Lahdessa ja viimeisimpänä nyt myös Kouvolassa. Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Voit ilmottautua myös Sinellin kursseille. Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu kurssikohtaisesti ilmoitetulla tavalla, joko sähköpostilla, puhelimella tai faxilla. Kurssien yhteydessä tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saat 10 % alennuksen!

  Merkkivalikoimasta löytyy mm. A-color, Anitas, Artemio, Beadalon, Bind-it-All, Bähr, Clover, Colortime, Craft Planet, Creativity, DC-Fix, DCWV, Nabbi-helmet, Papermania, Paverpol, Plus Color, PRITT, Ranger, Rayher-Hobby, Ruska, Sakura, Schjerning, Scrapbook Adhessives (3L), Sizzix / Big Shot ja Stabilo Point.

  Sinelli on perustettu vuonna 1998.

  Sinelli työllistää tätä nykyä jo noin 80 osaavaa ja mukavaa ihmistä eri puolilla Suomea.

  Sinellin pääkonttori on sijainnut jo yli viiden vuoden ajan Vantaan Varistossa.