Suosikit

JYSK alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit

JYSK ja Koti ja huonekalut kaupungissasi ja lähialueellasi

Lisää JYSK suosikkeihisi!
Tarjouksia yritykseltä JYSK kaupungissa Helsinki lehtisiä
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(5)

JYSK, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

JYSK

JYSK on kansainvälinen jälleenmyyntiketju, joka myy "kaikkea kotiin". Ketjun omistaa sen alkuperäinen omistaja Lars Larsen. Hänet tunnetaan kaikkialla Tanskassa maan johtavana kauppiaana, jolla on aina "loistava tarjous".

JYSK:n motto "laatua vähän edullisemmin" korreloi hyvin liikeidean kanssa, sillä tuotteita myydään vähän edullisemmin kuin kilpailijat. JYSK pitää asiakkailleen kustannukset kurissa ja tarjoaa monia edullisia tuotteita ja tarjouksia.

JYSK:ssä on aina hyvä tarjous patjoista, peitoista ja huonekaluista. Tee ostoksia lähimmässä JYSK-myymälässäsi tai osta heti JYSK.fi verkkokaupasta! Katso lisää tietoa myymälöistä, JYSK aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

JYSK perustettiin vuonna 1979 ja sen perusti Lars Larsen. Jysk Sengetøjslager avasi ketjun ensimmäisen myymälän Århusissa, Tanskassa, jossa se toimii yhä.

Konsernin vuotuinen myynti on 2,8 miljardia euroa. Kasvu on vakaata ja hallittua. Henkilökunta koostuu lähes 19 000 työntekijästä.

Tällä hetkellä JYSK-konsernilla on yli 2200 myymälää 37 maassa eri puolilla maailmaa, muun muassa Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa.

Suomessa Jyskille on myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti sekä Menestyjä-sertifikaatti. 

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan JYSK uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy