Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Tikkurila.

Etsitkö parhaita Tikkurila-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Tikkurila-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Tikkurila-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Tikkurila-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten RoyalDesign.fi-esitettä "Tinted Objects jopa 25 % alennus" voimassa voimassa 22/5 – saakka 27/5.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

Tikkurila, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Tikkurila

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppamaaleja ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa maaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja. 

Tikkurila kehittää, markkinoi ja tuottaa maaleja yksityisille kuluttajille ja ammattimaalareille sekä teollisuudelle yli 150 vuoden kokemuksella. Tikkurila maalit ovat hyvin suosittuja ja laadukkailla tuotteilla, oivilla ohjeilla ja mainiolla maalausporukalla onnistut varmasti.

Testaa myös Tikkurilan uutta Color Up! -värisuunnitteluohjelmaa, joka auttaa sinua valitsemaan Tikkurilan värikartoista kohteeseesi sopivan sävyn. Voit kokeilla sävyjä valmiisiin kohdekuviin tai ladata kohteestasi kuvan ohjelmaan.

Tikkurilan oman tuotemerkin lisäksi voit löytää seuraavat merkit: Beckers, Alcro, Vivacolor, Finncolor ja Kraski Teks.

Tikkurila perustettiin vuonna 1862 ja sen perusti Hjalmar Schildt.

Tikkurilan henkilöstöön kuuluu noin 3 200 työntekijää. Tikkurilan tärkein markkina-alue on Venäjä, josta tulee 30 prosenttia yhtiön liikevaihdosta. Seuraavaksi tärkeimpiä markkina-alueita ovat Ruotsi, Suomi ja Puola. Nämä neljä maata tuottavat yli 80 prosenttia konsernin liikevaihdosta.

Yhtiön pääkonttori ja tärkeimmät tuotantolaitokset sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa, josta se on saanut nimensä.