Tikkurila alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Tikkurila ja Koti ja huonekalut kaupungissasi ja lähialueellasi

  • Tarjoukset

Katso lisää tarjouksia

(0)

Tikkurila, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Tikkurila

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppamaaleja ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa maaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja. 

Tikkurila kehittää, markkinoi ja tuottaa maaleja yksityisille kuluttajille ja ammattimaalareille sekä teollisuudelle yli 150 vuoden kokemuksella. Tikkurila maalit ovat hyvin suosittuja ja laadukkailla tuotteilla, oivilla ohjeilla ja mainiolla maalausporukalla onnistut varmasti.

Testaa myös Tikkurilan uutta Color Up! -värisuunnitteluohjelmaa, joka auttaa sinua valitsemaan Tikkurilan värikartoista kohteeseesi sopivan sävyn. Voit kokeilla sävyjä valmiisiin kohdekuviin tai ladata kohteestasi kuvan ohjelmaan.

Tikkurilan oman tuotemerkin lisäksi voit löytää seuraavat merkit: Beckers, Alcro, Vivacolor, Finncolor ja Kraski Teks.

Tikkurila perustettiin vuonna 1862 ja sen perusti Hjalmar Schildt.

Tikkurilan henkilöstöön kuuluu noin 3 200 työntekijää. Tikkurilan tärkein markkina-alue on Venäjä, josta tulee 30 prosenttia yhtiön liikevaihdosta. Seuraavaksi tärkeimpiä markkina-alueita ovat Ruotsi, Suomi ja Puola. Nämä neljä maata tuottavat yli 80 prosenttia konsernin liikevaihdosta.

Yhtiön pääkonttori ja tärkeimmät tuotantolaitokset sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa, josta se on saanut nimensä.

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Tikkurila kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy