Tiendeo official website

All steel

6 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Carlson-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Carlson-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Carlson-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Carlson-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Carlson-katalogia "All steel" voimassa voimassa 13/2 – saakka 29/2 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

  Carlson, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Carlson

  Carlson toimii nykyään vähittäis- ja tukkukaupan myymäläketjuna. Carlson-tavaratalojen valikoimiin kuuluvat muun muassa vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelut ja lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat, kodintekniikka ja sisustustuotteet.

  Rautatavaratalot keskittyvät rakentamiseen sekä sisustamiseen ja niistä löytyy seuraavien tuoteryhmien tuotteita rakennustarvikkeet, kodin sisustus, taloustuotteet, kodintekniikka, urheilu ja vapaa-aika, ulko- ja sisämaalit ja työkalut.


  Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Carlson-katalogista ja etsi lähin myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta. Myymälöitä löydät ympäri Suomen: Carlson tavaratalot ja rautakaupat Itä-Suomessa - Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Joensuu, Mikkeli, Varkaus ja Savonlinna. Carlsonilta saat kaiken!

  Carlson Club Card - Carlsonin kanta-asiakkaana saat huomattavia etuja kuukausittain!

  Tavaratalojen "tavaramerkkejä" ovat monipuoliset valikoimat sekä kilpailukykyiset hinnat.

  Carlson aloitti vuonna 1859 Juantehtaan rautakauppana.

  Yhtiön kotipaikka on alusta alkaen ollut Kuopio, jossa sijaitsee edelleen yhtiön pääkonttori sekä keskusvarasto.

  Ketjun vuosimyynti on noin 90 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 ihmistä.