Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Carlson.

Etsitkö parhaita Carlson-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Carlson-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Carlson-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Carlson-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Tupperware-esitettä "Tee valmistelut tanaan, rentoudu loppuviikko" voimassa voimassa 1/7 – saakka 4/8.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Carlson, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Carlson

Carlson toimii nykyään vähittäis- ja tukkukaupan myymäläketjuna. Carlson-tavaratalojen valikoimiin kuuluvat muun muassa vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelut ja lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat, kodintekniikka ja sisustustuotteet.

Rautatavaratalot keskittyvät rakentamiseen sekä sisustamiseen ja niistä löytyy seuraavien tuoteryhmien tuotteita rakennustarvikkeet, kodin sisustus, taloustuotteet, kodintekniikka, urheilu ja vapaa-aika, ulko- ja sisämaalit ja työkalut.


Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Carlson-katalogista ja etsi lähin myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta. Myymälöitä löydät ympäri Suomen: Carlson tavaratalot ja rautakaupat Itä-Suomessa - Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Joensuu, Mikkeli, Varkaus ja Savonlinna. Carlsonilta saat kaiken!

Carlson Club Card - Carlsonin kanta-asiakkaana saat huomattavia etuja kuukausittain!

Tavaratalojen "tavaramerkkejä" ovat monipuoliset valikoimat sekä kilpailukykyiset hinnat.

Carlson aloitti vuonna 1859 Juantehtaan rautakauppana.

Yhtiön kotipaikka on alusta alkaen ollut Kuopio, jossa sijaitsee edelleen yhtiön pääkonttori sekä keskusvarasto.

Ketjun vuosimyynti on noin 90 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 ihmistä.