Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vivaldi

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Vivaldi kaupungissa kaupunkisi

Vivaldi, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vivaldi

Vivaldi tuo viihtyvyyttä suomalaisiin koteihin tarjoamalla tyylikkäitä ja kestäviä huonekaluja. Vivaldi huonekalut ovat moderneja ja samalla ajattoman klassisia malleja, joista on iloa Sinulle ja perheellesi pitkäksi aikaa. Yhteistä kaikille hunekaluille on laatu, selkeä muotokieli ja järkevä hinta. Vivaldi edustaa sisustuksen tuoretta ajattelua ja ensiluokkaista osaamista jo vuosikymmenien ajalta.

Vivaldi huonekalut on suunniteltu elämän eri tilanteisiin; ne helpottavat arkea, tarjoavat mahdollisuuden nautinnollisiin lepohetkiin, tuovat tunnelman juhlaan ja viihtyvyyttä vieraillesi. Laatu, muotoilu ja ympäristöystävällisyys ovat kolme tärkeintä kriteeriä, kun valitaan tuotteiden valmistajia koti- ja ulkomaisista huippuosaajista.

Vivaldin jälleenmyyjinä toimivat yksittäiset huonekalukauppiaat sekä ketjut ympäri Suomen. Vivaldi kalusteiden verkkokaupassa voit antaa mielikuvitukselle siivet ja uneksi, miltä sinun kotisi voisi näyttää. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vivaldi tarjoukset ja tee löytöjä!

Vivaldi on toiminut jo vuosikymmeniä.

Vivaldi Oy - toimisto: Parviaisentie 5, 40900 SÄYNÄTSALO.

Vivaldi Oy - varasto: TS-Log Oy, Iso-Paavolankatu 2 A, 15520 Lahti.

Vivaldo Näyttelytilat: Kristiinantie 16, 64350 KARIJOKI.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.