Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vivaldi.

Etsitkö parhaita Vivaldi-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Vivaldi-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Vivaldi-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Vivaldi-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "Yli 500 tuotteen hintaa on alennettu" voimassa voimassa 8/4 – saakka 12/5.

Löydä Vivaldi luetteloita kaupungistasi

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

Vivaldi, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vivaldi

Vivaldi tuo viihtyvyyttä suomalaisiin koteihin tarjoamalla tyylikkäitä ja kestäviä huonekaluja. Vivaldi huonekalut ovat moderneja ja samalla ajattoman klassisia malleja, joista on iloa Sinulle ja perheellesi pitkäksi aikaa. Yhteistä kaikille hunekaluille on laatu, selkeä muotokieli ja järkevä hinta. Vivaldi edustaa sisustuksen tuoretta ajattelua ja ensiluokkaista osaamista jo vuosikymmenien ajalta.

Vivaldi huonekalut on suunniteltu elämän eri tilanteisiin; ne helpottavat arkea, tarjoavat mahdollisuuden nautinnollisiin lepohetkiin, tuovat tunnelman juhlaan ja viihtyvyyttä vieraillesi. Laatu, muotoilu ja ympäristöystävällisyys ovat kolme tärkeintä kriteeriä, kun valitaan tuotteiden valmistajia koti- ja ulkomaisista huippuosaajista.

Vivaldin jälleenmyyjinä toimivat yksittäiset huonekalukauppiaat sekä ketjut ympäri Suomen. Vivaldi kalusteiden verkkokaupassa voit antaa mielikuvitukselle siivet ja uneksi, miltä sinun kotisi voisi näyttää. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vivaldi tarjoukset ja tee löytöjä!

Vivaldi on toiminut jo vuosikymmeniä.

Vivaldi Oy - toimisto: Parviaisentie 5, 40900 SÄYNÄTSALO.

Vivaldi Oy - varasto: TS-Log Oy, Iso-Paavolankatu 2 A, 15520 Lahti.

Vivaldo Näyttelytilat: Kristiinantie 16, 64350 KARIJOKI.