Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vepsäläinen.

Etsitkö parhaita Vepsäläinen-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Vepsäläinen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Vepsäläinen-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Vepsäläinen-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "TALVI 2023/2024" voimassa voimassa 10/10 – saakka 10/1.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Sotka
  • Logo MASKU
  • Logo Asko
  • Logo Carlson

Vepsäläinen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vepsäläinen

Vepsäläisen edustamia tuotteita yhdistää korkea laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Myymälät tarjoavat myös sisustussuunnitteluaVepsäläinen myy kaikki tuotteet kodin sisustukseen. Löydä nyt kaikki Vepsäläinen huonekalut Tiendeon kuvastosta, kuten sohvapöydät, tuolit, sohvat ja ruokapöydät. Yrityksellä on myös Vepsäläinen verkkokauppa.

Vepsäläinen Outlet toimii nyt myös verkossa. Vepsäläisen Outlet -myymälästä löydät tunnettujen valmistajien mallistosta poistuvia tuotteita, esittelykappaleita sekä tarjouseriä. Tarjolla on niin mallipoistoja, erikoiseriä, kuin normaalihintaisia tuotteita.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Vepsäläinen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vepsäläinen tarjoukset ja tee löytöjä!

Vepsäläinen myy muun muassa Artekin, Muuramen, Niemen ja Valantin kalusteita. Ulkomaisista merkeistä se edustaa muun muassa Hästens-, Jensen- ja Tempur-sänkyjä sekä kansainvälisiä huonekaluvalmistajia kuten Kartell, Virta, Calligaris, Fritz Hansen ja BoConcept.

Vepsäläinen-ketju juontaa juurensa vuoteen 1956, jolloin Kauko Vepsäläinen perusti Helsinkiin huonekaluverhoomon, josta kasvoi pieni huonekalukauppa ja vähitellen ketju.

Nykyisin ketjuun kuuluu parikymmentä myymälää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Henkilökuntaa on noin 170.

Vepsäläinen on nimetty perustajansa mukaan.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä