Tiendeo official website

Jopa -20 %

5 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Vepsäläinen-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Vepsäläinen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Vepsäläinen-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Vepsäläinen-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Vepsäläinen-katalogia "Jopa -20 %" voimassa voimassa 13/5 – saakka 31/5 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

  Vepsäläinen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Vepsäläinen

  Vepsäläisen edustamia tuotteita yhdistää korkea laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Myymälät tarjoavat myös sisustussuunnitteluaVepsäläinen myy kaikki tuotteet kodin sisustukseen. Löydä nyt kaikki Vepsäläinen huonekalut Tiendeon kuvastosta, kuten sohvapöydät, tuolit, sohvat ja ruokapöydät. Yrityksellä on myös Vepsäläinen verkkokauppa.

  Vepsäläinen Outlet toimii nyt myös verkossa. Vepsäläisen Outlet -myymälästä löydät tunnettujen valmistajien mallistosta poistuvia tuotteita, esittelykappaleita sekä tarjouseriä. Tarjolla on niin mallipoistoja, erikoiseriä, kuin normaalihintaisia tuotteita.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, Vepsäläinen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vepsäläinen tarjoukset ja tee löytöjä!

  Vepsäläinen myy muun muassa Artekin, Muuramen, Niemen ja Valantin kalusteita. Ulkomaisista merkeistä se edustaa muun muassa Hästens-, Jensen- ja Tempur-sänkyjä sekä kansainvälisiä huonekaluvalmistajia kuten Kartell, Virta, Calligaris, Fritz Hansen ja BoConcept.

  Vepsäläinen-ketju juontaa juurensa vuoteen 1956, jolloin Kauko Vepsäläinen perusti Helsinkiin huonekaluverhoomon, josta kasvoi pieni huonekalukauppa ja vähitellen ketju.

  Nykyisin ketjuun kuuluu parikymmentä myymälää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Henkilökuntaa on noin 170.

  Vepsäläinen on nimetty perustajansa mukaan.