Löydä Vepsäläinen kaupungissa kaupunkisi

Vepsäläinen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vepsäläinen

Vepsäläisen edustamia tuotteita yhdistää korkea laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Myymälät tarjoavat myös sisustussuunnitteluaVepsäläinen myy kaikki tuotteet kodin sisustukseen. Löydä nyt kaikki Vepsäläinen huonekalut Tiendeon kuvastosta, kuten sohvapöydät, tuolit, sohvat ja ruokapöydät. Yrityksellä on myös Vepsäläinen verkkokauppa.

Vepsäläinen Outlet toimii nyt myös verkossa. Vepsäläisen Outlet -myymälästä löydät tunnettujen valmistajien mallistosta poistuvia tuotteita, esittelykappaleita sekä tarjouseriä. Tarjolla on niin mallipoistoja, erikoiseriä, kuin normaalihintaisia tuotteita.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Vepsäläinen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Vepsäläinen tarjoukset ja tee löytöjä!

Vepsäläinen myy muun muassa Artekin, Muuramen, Niemen ja Valantin kalusteita. Ulkomaisista merkeistä se edustaa muun muassa Hästens-, Jensen- ja Tempur-sänkyjä sekä kansainvälisiä huonekaluvalmistajia kuten Kartell, Virta, Calligaris, Fritz Hansen ja BoConcept.

Vepsäläinen-ketju juontaa juurensa vuoteen 1956, jolloin Kauko Vepsäläinen perusti Helsinkiin huonekaluverhoomon, josta kasvoi pieni huonekalukauppa ja vähitellen ketju.

Nykyisin ketjuun kuuluu parikymmentä myymälää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Henkilökuntaa on noin 170.

Vepsäläinen on nimetty perustajansa mukaan.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.