Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lintula.

Etsitkö parhaita Lintula-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lintula-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lintula-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lintula-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Varax-esitettä "2024" voimassa voimassa 18/4 – saakka 31/12.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Lintula, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lintula

Lintula tuotteissa yhdistyy jo äidinmaidossa saatu puusepän ammattitaito sekä korkealaatuisen suomalaisen puun, koivun ja männyn, käyttö vanhoja perinteitä kunnioittaen. Lintula valmistaa ruokailuryhmiä, kaappeja, pirttiryhmiä sekä liimalevyä. Tuotteet ovat lakattuja, petsattuja tai maalattuja. Katso esimerkiksi Parooni, joka on kodinomainen, perinteisen talonpoikaistyylinen kokonaisuus. Se on valmistettu pääosin massiivimännystä ja pintakäsittelynä joko kaksivärinen "laseeraus" tai perinteinen petsi/lakka käsittely.

Lintula Oy on yksi viidestä Junet Oy markkinointiyrityksen omistajasta, muut ovat Laitala Oy, McFinn Oy, Peltola Oy ja Hakola Huonekalu Oy.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Lintula aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Lintula tarjoukset ja tee löytöjä!

Puusepänliike Yrjö Lintula on vuonna 1957 perustettu perheyritys.

Tuotantotilaa tehtaassa on 3300 m2.

Viennin osuus tuotannosta on noin 15 %.

Katso lisää: http://www.lintula.fi/