Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lintula

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Lintula kaupungissa kaupunkisi

Lintula, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lintula

Lintula tuotteissa yhdistyy jo äidinmaidossa saatu puusepän ammattitaito sekä korkealaatuisen suomalaisen puun, koivun ja männyn, käyttö vanhoja perinteitä kunnioittaen. Lintula valmistaa ruokailuryhmiä, kaappeja, pirttiryhmiä sekä liimalevyä. Tuotteet ovat lakattuja, petsattuja tai maalattuja. Katso esimerkiksi Parooni, joka on kodinomainen, perinteisen talonpoikaistyylinen kokonaisuus. Se on valmistettu pääosin massiivimännystä ja pintakäsittelynä joko kaksivärinen "laseeraus" tai perinteinen petsi/lakka käsittely.

Lintula Oy on yksi viidestä Junet Oy markkinointiyrityksen omistajasta, muut ovat Laitala Oy, McFinn Oy, Peltola Oy ja Hakola Huonekalu Oy.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Lintula aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Lintula tarjoukset ja tee löytöjä!

Puusepänliike Yrjö Lintula on vuonna 1957 perustettu perheyritys.

Tuotantotilaa tehtaassa on 3300 m2.

Viennin osuus tuotannosta on noin 15 %.

Katso lisää: http://www.lintula.fi/

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.