Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lennol.

Etsitkö parhaita Lennol-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lennol-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lennol-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lennol-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Tupperware-esitettä "Viikko 25" voimassa voimassa 18/6 – saakka 23/6.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Lennol, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lennol

Lennol Oy on suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa Lennol sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle ja koteihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Lennol verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Lennol verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Liity mylös Lennol-klubiin: Klubi on tarkoitettu kaikille Lennol-tuotteiden ystäville ja sisustuksesta kiinnostuneille. Saat myös jatkossa tietoa verkkokaupan alennuksista ja muista Lennol-uutisista.

Lennot Outlet ja Lennol Tehtaanmyymälä yhteystiedot ja aukioloajat Tiendeossa. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Lennol tarjoukset ja tee löytöjä!

Lennol Oy on perustettu 1967.

Lennolin tunnuslause on "Ylellista. Kaunista. Aina."

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä.

Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa.