Lennol
Lennol

Lennol - Tarjoukset, Kupongit & Alennuskoodit

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lennol

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Lennol kaupungissa kaupunkisi

Lennol, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lennol

Lennol Oy on suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa Lennol sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle ja koteihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Lennol verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Lennol verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Liity mylös Lennol-klubiin: Klubi on tarkoitettu kaikille Lennol-tuotteiden ystäville ja sisustuksesta kiinnostuneille. Saat myös jatkossa tietoa verkkokaupan alennuksista ja muista Lennol-uutisista.

Lennot Outlet ja Lennol Tehtaanmyymälä yhteystiedot ja aukioloajat Tiendeossa. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Lennol tarjoukset ja tee löytöjä!

Lennol Oy on perustettu 1967.

Lennolin tunnuslause on "Ylellista. Kaunista. Aina."

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä.

Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lataa Tiendeo App

Seuraa Tiendeota

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot