Lennol alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Lennol ja Koti ja huonekalut kaupungissasi ja lähialueellasi

  • Tarjoukset

Katso lisää tarjouksia

(0)

Lennol, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lennol

Lennol Oy on suomalainen tekstiilialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa Lennol sisustustekstiilejä ja pehmusteita huonekaluteollisuudelle ja koteihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Lennol verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Yrityksen visiona on olla johtava tekstiileihin perustuvien kotien sisustuskokonaisuuksien tuottaja Suomessa ja lähialueilla sekä luotettava yhteistyökumppani huonekaluteollisuudelle.

Lennol verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Liity mylös Lennol-klubiin: Klubi on tarkoitettu kaikille Lennol-tuotteiden ystäville ja sisustuksesta kiinnostuneille. Saat myös jatkossa tietoa verkkokaupan alennuksista ja muista Lennol-uutisista.

Lennot Outlet ja Lennol Tehtaanmyymälä yhteystiedot ja aukioloajat Tiendeossa. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Lennol tarjoukset ja tee löytöjä!

Lennol Oy on perustettu 1967.

Lennolin tunnuslause on "Ylellista. Kaunista. Aina."

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä.

Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Lennol kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy