Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Hobby Hall.

Etsitkö parhaita Hobby Hall-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Hobby Hall-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Hobby Hall-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Hobby Hall-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "Edullisen hinnan takuu" voimassa voimassa 1/7 – saakka 21/7.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Hobby Hall, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Hobby Hall

Hobby Hall - "Miksi mennä kotia edemmäs kauppaan?"

Merkittävä osa Hobby Hallin valikoimasta on erityisesti kodin ja vapaa-ajan alueelta. Hobby Hallin myyntikanavat ovat Hobby Hall verkkokauppa, kuvasto ja myymälä. Valikoimissa viihde-elektroniikka, kodinkoneet, astiat, sisustus, verhot, matot, vaatteet, vapaa-ajan tarvikkeet, CD-levyt ja lelut.

Yhteydenottolomakkeella voit lähettää Hobby Hallille kysymyksiä, palautetta, mahdollisen reklamaation tai tiedustelun tuotteista. Voit ottaa myös aina yhteyttä Hobby Hallin asiakaspalveluun.

Hobby Hallista löydät merkkituotteita halpaan hintaan sekä paljon tarjouksia. Hobby Hallin erikoistarjouspäiväet eli hobbalot kannattaa merkitä kalenteriin!

Löydät uusimman Hobby Hall kuvaston helposti netissä. Selaa, inspiroidu ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupasta. Voit tilata uusimman kuvaston helposti netissä sekä seuraamalla Tiendeon Hobbyhall-katalogia, josta löydät myös lähimmän myymäläsi sekä Hobby Hall aukioloajat.

Laajasta tuotemerkkivalikoimasta löytyy mm. Samsung, LG, Philips, Nespresso, Koodi, Escada sekä paljon muita laadukkaita merkkejä.

Hobby Hall perustettiin vuonna 1962.

Hobby Hall työllistää 620 henkilöa.

Stockmann osti Hobby Hallin vuonna 1985.