Tiendeo official website

UUTUUS! TEMPUR PureClean -tyyny

5 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Tempur-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Tempur-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Tempur-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Tempur-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Tempur-katalogia "UUTUUS! TEMPUR PureClean -tyyny" voimassa voimassa 22/5 – saakka 31/5 ja ala säästää!

  Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Timantti Collection
  • Logo Hobbex
  • Logo dyh
  • Logo Vivaldi
  • Logo Progress

  Tempur, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Tempur

  Uni on elintärkeää terveydelle ja hyvinvoinnillesi. Ympäri maailmaa tyytyväiset TEMPUR-tuotteiden omistajat
  nauttivat parhaasta mahdollisesta yöunesta TEMPUR-materiaalin painetta lievittävien ominaisuuksien ansiosta. TEMPUR muototuu yksilöllisesti kehosi muotojen mukaan tarjoten tuen ja mukavuuden täydellisen balanssin. Miksi et valitsisi parasta mahdollista unta, jonka ainoastaan TEMPUR voi tarjota?

  Suosittuja tuotteita ovat Tempur tyyny, Tempur sänky ja Tempur patja. Kun kerran nukun TEMPUR-patjalla ja -tyynyllä, huomaat heti niiden ainutlaatuisuuden. TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi lämmön ja muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu alustalle aiempaa tasaisemmin, joten painerasitusten aiheuttama 
  epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkuma-asennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, Tempur hinnasto, valikoima ja asiakaspalvelu verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Tempur tarjoukset ja tee löytöjä!

  Perustettu vuonna 1992.

  1970-luvulla NASA kehitti painetta lieventävän TEMPUR-materiaalin, jolla helpotettiin astronautteihin
  nousun aikana kohdistuvaa painetta.

  Nykyään TEMPUR on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on oikeus käyttää US Space Foundationin myöntämää Certified Technology-sertifikaattia.

  TEMPUR rakentaa historiallista taustaansa kehittämällä edelleen materiaaliaan ja tuotteitaan.