Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Rum21.

Etsitkö parhaita Rum21-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Rum21-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Rum21-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Rum21-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Tupperware-esitettä "Viikko 29" voimassa voimassa 16/7 – saakka 21/7.

Muut Koti ja Huonekalut -luettelot

  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Interflora
  • Logo Pentik
  • Logo Kodin1
  • Logo Prisma Rauta

Rum21, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Rum21

Room21 tarjoaa laajan valikoiman designkalusteita, valaisimia ja sisustusta netistä tunnetuilta tuotemerkeiltä ja muotoilijoilta. Valikoimasta löydät yli 10 000 tuotetta, muun muassa Arabian muumimukit, huippusuositut String-hyllyt ja paljon muuta.

Room21:stä löydät sisustustuotteet ja kalusteet ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, puutarhaan ja parvekkeelle. Sisustustavaroista löydät makuuhuonetekstiilit, kattovalaisimet, lastenhuoneeseen säilytystarvikkeet ja monta muuta tuotetta.

Room21.fi -verkkokauppa - Loistavia tuotteita ja tarjouksia verkkokaupasta tuoteryhmissä Kodin sisustus, Huonekalut ja Kodintekstiilit.

Room21 löytyviä tuotemerkkejä ovat mm.  Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob ja Skagerak Denmark.

Royal Design:lla on jo yli 15 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä.

Room21.fi on osa Royal Design Group AB:tä, johon kuuluu myös RoyalDesign.fi. Valikoima sisältää sisustustuotteita, huonekaluja ja designia. Yhdessä ne ovat suurin sisustustuotteisiin keskittynyt verkkokauppa!

Seuraa myös Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa.