Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Rum21.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Rum21 uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Koti ja Huonekalut

Privacy Policy

Muita Koti ja Huonekalut verkkokauppoja

Rum21, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Rum21

Room21 tarjoaa laajan valikoiman designkalusteita, valaisimia ja sisustusta netistä tunnetuilta tuotemerkeiltä ja muotoilijoilta. Valikoimasta löydät yli 10 000 tuotetta, muun muassa Arabian muumimukit, huippusuositut String-hyllyt ja paljon muuta.

Room21:stä löydät sisustustuotteet ja kalusteet ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, puutarhaan ja parvekkeelle. Sisustustavaroista löydät makuuhuonetekstiilit, kattovalaisimet, lastenhuoneeseen säilytystarvikkeet ja monta muuta tuotetta.

Room21.fi -verkkokauppa - Loistavia tuotteita ja tarjouksia verkkokaupasta tuoteryhmissä Kodin sisustus, Huonekalut ja Kodintekstiilit.

Room21 löytyviä tuotemerkkejä ovat mm.  Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob ja Skagerak Denmark.

Royal Design:lla on jo yli 15 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä.

Room21.fi on osa Royal Design Group AB:tä, johon kuuluu myös RoyalDesign.fi. Valikoima sisältää sisustustuotteita, huonekaluja ja designia. Yhdessä ne ovat suurin sisustustuotteisiin keskittynyt verkkokauppa!

Seuraa myös Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot