Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Théhuone.

Etsitkö parhaita Théhuone-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Théhuone-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Théhuone-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Théhuone-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Supermarket-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Alepa-esitettä "Korttelin omasta kaupasta!" voimassa voimassa 12/6 – saakka 18/6.

Löydä Théhuone luetteloita kaupungistasi

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Alko
  • Logo K-Citymarket
  • Logo K-Supermarket

Théhuone, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Théhuone

Théhuone on teekauppa ja teehuone Helsingissä ja Espoossa. Liikkeet sijaitsevat Eerikinkadulla, Korkeavuorenkadulla ja Tapiolassa kauppakeskus AINOAssa.

Théhuoneesta teepannut, astiat, tarvikkeet ja laaja valikoima erilaisia tee-makuja kuten musta, punainen, assam, darjeeling, pu'erh, vihreä, matcha, valkoinen, keltainen, oolong, rooibos, maté, chai, yrttitee, kofeiiniton sekä jasmiiniteet.

Théhuone järjestää arki-iltaisin teetilaisuuksia pienille ryhmille (n.15 hlöä) Théhuoneella sekä tulee mielellään myös työpaikallenne tai erikseen varattuun tilaan.

Myydyimmät tuotteet ovat: Marie Antoinette, Megumi no Mukashi Matcha, Sencha Gojiberry, Wu Lu Shan ORGANIC sekä Earl Grey Excelsior.

Eerikinkadun théhuoneella on teekaupan yhteydessä Suomen ensimmäinen teehuone. Tämä Helsingin helmi on perustettu vuonna 2005.

Aukioloajat: Ma-Pe: 10-19 ja La: 10-18.

Teetä maailman huipuilta - théhuone.