Ruohonjuuri-lehti 2

Yli 30 päivää
Katso tarjouksia

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Ruohonjuuri uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Supermarket

Privacy Policy

Muut Supermarket myymälät kaupungissa kaupunkisi

Ruohonjuuri, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri Oy on eko- ja luomutuotteiden erikoismyymäläketju. Ruohonjuuren toiminnan tarkoituksena on harjoittaa kestävän kehityksen mukaista, tuloksekasta vähittäiskauppaa. Toiminnan alussa ajatus muotoiltiin näin: "Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään." Ruohonjuuresta löydät Superfoodit, kosmetiikkaa, ruokaa ja paljon muuta!

Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Kuuden myymälän lisäksi Ruohonjuuri verkkokauppa palvelee asiakkaita myös netissä. Ruohonjuuri myymälät voit löytää Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Turusta. Kauppakeskus Kampin Ruohonjuuresta voit nyt löytää delipisteen, josta raikkaita luomuherkkuja: kylmiöstä löytyy nyt monenlaista salaattia, risottoa, chia-vanukkaita, tuorepuuroja ja smootheita. Kaikki delituotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Ruohonjuuri on perustettu vuonna 1982 Helsinkiin.

Työllistää noin 32 henkilöä.

"Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen."

Lue Ruohonjuuri blogista ekoreseptejä ja paljon muita mielenkiintoisia kirjoituksia: http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/blogi/

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot