Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Ruohonjuuri.

Etsitkö parhaita Ruohonjuuri-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Ruohonjuuri-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Ruohonjuuri-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Ruohonjuuri-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Supermarket-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Alepa-esitettä "Herkkujen kanassa korttelin omasta kaupasta!" voimassa voimassa 22/5 – saakka 28/5.

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Shopping4net
  • Logo Nespresso
  • Logo Théhuone
  • Logo Leonidas
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Faunatar

Ruohonjuuri, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri Oy on eko- ja luomutuotteiden erikoismyymäläketju. Ruohonjuuren toiminnan tarkoituksena on harjoittaa kestävän kehityksen mukaista, tuloksekasta vähittäiskauppaa. Toiminnan alussa ajatus muotoiltiin näin: "Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään." Ruohonjuuresta löydät Superfoodit, kosmetiikkaa, ruokaa ja paljon muuta!

Katso lisää tietoa kaupoista, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Kuuden myymälän lisäksi Ruohonjuuri verkkokauppa palvelee asiakkaita myös netissä. Ruohonjuuri myymälät voit löytää Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Turusta. Kauppakeskus Kampin Ruohonjuuresta voit nyt löytää delipisteen, josta raikkaita luomuherkkuja: kylmiöstä löytyy nyt monenlaista salaattia, risottoa, chia-vanukkaita, tuorepuuroja ja smootheita. Kaikki delituotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Ruohonjuuri on perustettu vuonna 1982 Helsinkiin.

Työllistää noin 32 henkilöä.

"Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen."

Lue Ruohonjuuri blogista ekoreseptejä ja paljon muita mielenkiintoisia kirjoituksia: http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/blogi/