Tiendeo official website

K-Ruoka 5/2024

9 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita K-Citymarket-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia K-Citymarket-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään K-Citymarket-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 3 K-Citymarket-katalogia. Selaa uusinta K-Citymarket-katalogia "K-Ruoka 5/2024" voimassa voimassa 24/4 – saakka 4/6 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Shopping4net
  • Logo Nespresso
  • Logo Théhuone
  • Logo Leonidas
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Faunatar

K-Citymarket, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

K-Citymarket

K-citymarketin on Keskon hypermarketketju, jonka laajasta valikoimasta löytyy elintarvikkeita, pukeutumisen, vapaa-ajan, urheilun ja kodintuotteita.

Tiendeosta K-citymarket tarjouslehdet ja K-citymarket kuvastot: Valitse lähin K-citymarkettisi ja säästä ostoksissasi!

K-citymarketeissa tuntuvasti halvemmat hinnat ja kauppa täynnä tarjouksia sekä etuja. Katso lisää tietoa myymälöistä, K-citymarket aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset tarjoukset, K-Plussa-tarjoukset, Pirkka-edut ja tee löytöjä!

Ketjun ensimmäinen myymälä avattiin Lahden Paavolaan 1971.

K-citymarketeja on tällä hetkellä Suomessa 80 kappaletta 58 eri paikkakunnalla sekä Pietarissa, Venäjällä.

K-citymarketeissa työskentelee yhteensä noin 6 000 ihmistä. K-citymarket Oy on valittu Great Place to Work Institute Finlandin "Suomen parhaat työpaikat" -tutkimuksessa Suomen neljänneksi parhaaksi työpaikaksi vuosina 2008 ja 2009.

Kaikissa K-citymarketeissa elintarvikkeiden myynnistä vastaa yksityinen kauppias ja käyttötavarapuolesta K-citymarket Oy, joka on Ruokakeskon tytäryhtiö.