Tiendeo official website

Somarens lackerheter

Yli 30 päivää

Etsitkö parhaita Alko-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Alko-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Alko-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Alko-katalogia. Selaa uusinta Alko-katalogia "Somarens lackerheter" voimassa voimassa 8/5 – saakka 19/9 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Shopping4net
  • Logo Nespresso
  • Logo Théhuone
  • Logo Leonidas
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Faunatar

Alko, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Alko

Alkon tavoitteena on olla asiakaspalvelultaan yksi Suomen parhaista palveluyrityksistä, Suomen vastuullisin palveluyritys, Suomen paras työpaikka ja tehokas erikoisliikeketju. Alko ja vastuullisuus korostuu monissa kanpanjoissa ympäristön, lasten ja turvallisuuden puolesta. Myös kampanjoidaan tuomalla esille alkoholin haittavaiskutuksia.

Alko-verkkosivuilla myös reseptit sekä vinkit hyvien viinien valintaan juuri oikean ruuan kanssa.

Alko-myymälän löydät jokaisesta Suomen kaupungista, katso aukioloajat, hinnasto ja lähin myymäläsi Alkon verkkosivuilta. Katso lisää tietoa myymälöistä, Alko aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja inspiroidu vinkeistä!

Alkon tuotevalikoimaan kuuluu viinit kaikkialta maailmasta, kuten Espanja, Chile, Ranska, Etelä-Afrikka.

Alko perustettiin vuonna 1932 ja sen omistaa Suomen valtio.

Alko palvelee kaikkia suomalaisia. 351 myymälää ja 96 tilauspalvelupistettä kattavat koko Suomen. Alko työllistää 2 700 henkilöä.

Yli 90 prosentilla täysi-ikäisistä suomalaisista on alle 10 kilometrin matka lähimpään Alko-myymälään.