Tiendeo official website

S-Mobiliedut

13 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita S-Market-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia S-Market-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään S-Market-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 S-Market-katalogia. Selaa uusinta S-Market-katalogia "S-Mobiliedut" voimassa voimassa 3/6 – saakka 30/6 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Alko
  • Logo K-Citymarket
  • Logo K-Supermarket

S-Market, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

S-Market

S-market - tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastataan juuri sinulle suunnitelluilla valikoimilla.

S-marketit ovat kooltaan 500–3 000 m². Pienimmät toimipaikat sijaitsevat yleisesti lähiöissä ja taajamissa, hieman suuremmat alue- ja kaupunkikeskuksissa ja suurimmat kaupunkiympäristössä vilkkaimpien liikenneväylien varrella ja isommissa risteyksissä Abc-huoltoasemien yhteydessä.

S-market kuuluu S-ryhmään ja saat tarjouksia ja halvempia hintoja käyttämällä S-etukorttia. Katso lisää tietoa myymälöistä, S-market aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta S-market tarjoukset ja tee löytöjä!

S-marketin valikoimiin kuuluu n. 4 000–10 000 tuotetta. S-ryhmän omia päivittäistavarakaupan merkkejä ovat muun muassa Rainbow, X-tra ja Kotimaista, jotka sille toimittaa Inex Partners Oy.

Ketju perustettiin vuonna 1984, jolloin S-ryhmä oli ryhtynyt kokoamaan kauppojaan valtakunnallisten ketjujen alaisuuteen.

S-market on S-ryhmän suurin päivittäistavaraketju ja siihen kuuluu yli 430 toimipaikkaa.

S-market toimii myös jokaisen Sokos-tavaratalon elintarvikeosastona.