Mainos

Alepan ajankohtaisia tarjouksia

Julkaistu eilen

Etsitkö parhaita Alepa-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Alepa-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Alepa-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Alepa-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Alepa-katalogia "Alepan ajankohtaisia tarjouksia" voimassa 01/02/2023 – 07/02/2023 ja ala säästää!

Muut Supermarket -liikkeet

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Kärkkäinen
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

Alepa, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Alepa

Alepa-myymälät sijaitsevat pääosin tiiviisti rakennetulla kaupunkialueella, mutta Alepoita on myös ABC-asemien yhteydessä.

Alepa Kauppakassi - Säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse lähteä myymälään. Alepa kokoaa ostoskorisi puolestasi. Klikkaat vain itsesi Kauppakassi-palveluun, joka on osa Foodie-palvelua, valitset tuotteet, ilmoitat osoitteesi ja maksat toimitettaessa, kun tuotteet tuodaan ovellesi.

Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Alepa-katalogista ja etsi lähin Alepasi. Katalogista löydät myös aukioloajat, poikkeusaukioloajat ja paljon muuta.

Alepan tuotemerkkivalikoimasta löydät sekä kotimaisia että ulkomaisia merkkejä, muun muassa Rainbow, Atria, Valio, Vaasa, Apetit ja monta muuta.

Alepa perustettiin Sörnäisiin vuonna 1918 ja sen perusti Edvard Pajunen.

Alepalla on henkilökuntaa noin 1 000 ja nykyään pääkaupunkiseudulla on yli 80 Alepaa.

Alepan nimi tulee liikenimestä Alennushalli Pajunen, joka oli vuoteen 1987 asti Pajusen suvun omistama kauppaliikkeiden ketju.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Alepa uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Supermarket

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona