Löydä Kärkkäinen kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Supermarket

Kärkkäinen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kärkkäinen

Kärkkäinen on yliviesklainen tavarataloketju, jonka Kärkkäinen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen tarjonnan vähittäiskaupan tuotteita! Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä tuhansista ”non-food” artikkeleista.

"Karkkainen.com - se edullisen ostamisen tavaratalo netissä." Osastoja konsernilla on muun muassa seuraavat: Kärkkäinen autotarvike, retkeily, valokuvaus, hygienia, kirjat, kauneus ja kosmetiikka, pukeutuminen, puutarha, työkalut sekä urheilu.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Kärkkäinen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Kärkkäinen sikapäivä - vielä  enemmän tarjouksia ja etuja.

J. Kärkkäinen Oy:n ydinliiketoimintana on vähittäiskauppa, jonka tuotevalikoima koostuu n. 150 000:sta ”non-food” artikkelista.

Juha Kärkkäinen perusti yrityksen vuonna 1988. Alkuvuosina yritys kävi kauppaa myymäläautosta käsin.

Henkilöstöä on noin 420 Ylivieskassa, Oulussa, Iissa, Lahdessa.

Yrityksen nimi tulee perustajansa Juha Kärkkäisen mukaan. Konsernin nyrkkisääntö on, että vain sitä otetaan myyntiin, jota itsekin ostaisin tai suosittelisin äidilleni.

Muut Supermarket myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.