Tiendeo official website

Kärkkäinen tarjoukset

20 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita Kärkkäinen-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Kärkkäinen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Kärkkäinen-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Kärkkäinen-katalogia. Selaa uusinta Kärkkäinen-katalogia "Kärkkäinen tarjoukset" voimassa voimassa 22/11 – saakka 24/12 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Kärkkäinen
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

Kärkkäinen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kärkkäinen

Kärkkäinen on yliviesklainen tavarataloketju, jonka Kärkkäinen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen tarjonnan vähittäiskaupan tuotteita! Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä tuhansista ”non-food” artikkeleista.

"Karkkainen.com - se edullisen ostamisen tavaratalo netissä." Osastoja konsernilla on muun muassa seuraavat: Kärkkäinen autotarvike, retkeily, valokuvaus, hygienia, kirjat, kauneus ja kosmetiikka, pukeutuminen, puutarha, työkalut sekä urheilu.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Kärkkäinen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Kärkkäinen sikapäivä - vielä  enemmän tarjouksia ja etuja.

J. Kärkkäinen Oy:n ydinliiketoimintana on vähittäiskauppa, jonka tuotevalikoima koostuu n. 150 000:sta ”non-food” artikkelista.

Juha Kärkkäinen perusti yrityksen vuonna 1988. Alkuvuosina yritys kävi kauppaa myymäläautosta käsin.

Henkilöstöä on noin 420 Ylivieskassa, Oulussa, Iissa, Lahdessa.

Yrityksen nimi tulee perustajansa Juha Kärkkäisen mukaan. Konsernin nyrkkisääntö on, että vain sitä otetaan myyntiin, jota itsekin ostaisin tai suosittelisin äidilleni.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä