Tiendeo official website

Säästä hinnasta, älä laadusta

Vanhenee pian

Etsitkö parhaita Lidl-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lidl-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lidl-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Lidl-katalogia. Selaa uusinta Lidl-katalogia "Säästä hinnasta, älä laadusta" voimassa voimassa 10/6 – saakka 18/6 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Alko
  • Logo K-Citymarket
  • Logo K-Supermarket

Lidl, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lidl

Lidl on saksalainen, kansainvälisesti toimiva päivittäistavarakauppaketju ja se on Saksan toiseksi suurin myymäläketju. Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa tuotteiden korkean laadun ja edullisen hinnan yhdistelmän. Lidl-myymälöitä on lähes kaikissa Euroopan maissa, joissa kaikissa Lidl toimii itsenäisinä tytäryhtiöinä.

Hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat Lidlin menestyksen kulmakiviä. Lidlin menestys on pitkälti riippuvainen siitä, että näitä tavoitteita toteuttaessamme kohdellaan asiakkaita, henkilöstöä ja liikekumppaneita kunnioittavasti ja otetaan huomioon maapallon rajalliset luonnonvarat.

Lidlin kilpailukeinona on edullinen hinta, joka näkyy myös yrityksen entisessä sloganissa Lidl on halpa! Nykyinen slogani on taattua laatua, vain Lidlistä! Lidlin perusarvoja ovat selkeys ja yksinkertaisuus, jotka näkyvät kaikessa toiminnassa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Lidl aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu paljon myös suomalaisia merkkejä.

Ensimmäiset Lidl-myymälät perustettiin 1970-luvulla ja kansainvälinen laajentuminen alkoi 1990-luvulla.

Lidl toimii 25 maassa Euroopassa ja sillä on kaikkiaan 11 164 myymälää, joiden vuosittainen myynti on noin 66 miljardia euroa. Se onkin kattavin alennusmyymälöiden verkosto Euroopassa. Suomessa myymälöitä on 141 ja työntekijöitä 4000.

Vuonna 2012 Lidlin hyllyihin ilmestyi uusi tuoteryhmä, Grillimaisteri-tuotteet, joita myös mainostettiin näkyvästi mm. jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuiden yhteydessä. Grillimaisterin mainoskasvoina toimivat entiset jääkiekkoilijat Esa Tikkanen ja Timo Jutila.