Musti ja Mirri Tarjoukset

5 päivää jäljellä
Katso tarjouksia

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Musti ja Mirri uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Supermarket

Privacy Policy

Muut Supermarket myymälät kaupungissa kaupunkisi

Musti ja Mirri, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on suomalainen lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju, joka on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. Musti ja Mirri verkkokaupasta ja myymälöistä löydät tarvikkeet ja ruoat koirille, kissoille ja pieneläimille. Vaikka tuotteista pääosa on koirille ja kissoille, myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille löytyvät omat tuotevalikoimansa.

Tuotevalikoima kattaa kuivat ja kosteat ruoat, kissanhiekat, eläinaiheista kirjallisuutta sekä laajan valikoiman tarvikkeita pannoista kuppeihin ja leluista turkinhoitotuotteisiin. Myös lemmikkien omistajille on valikoimassa tuotteita, kuten treeniliivejä. Lemmikkitarvikeketjuna Musteissa ja Mirreissä ei myydä lainkaan eläimiä, vaan ainoastaan ruokia ja tarvikkeita lemmikkien jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Liity nyt Musti ja Mirri kanta-asiakkaaksi maksutta! Kanta-asiakkaana saat vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja tarjouksia, bonusta myös verkkokauppaostoksista, lisäominaisuuksia verkkokauppaan sekä tiedon ensimmäisten joukossa tapahtumista ja palveluista. Katso lisää tietoa myymälöistä, Musti ja Mirri aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Musti ja Mirri tarjoukset ja tee löytöjä!

Lemmikkituoteketju Musti ja Mirri ja eläinlääkäriketju Univet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota ketjujen asiakkaille entistä kattavammin palveluita ja tuotteita.

Ketjun perusti Matti Varpula vuonna 1988.

Liikkeitä on yli sata ympäri Suomen Helsingistä aina Rovaniemelle saakka.

Ruotsissa ketju toimii nimellä Grizzly Zoo.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot