Tiendeo official website

K-Ruoka 5/2024

14 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita K-Market-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia K-Market-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään K-Market-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 3 K-Market-katalogia. Selaa uusinta K-Market-katalogia "K-Ruoka 5/2024" voimassa voimassa 24/4 – saakka 4/6 ja ala säästää!

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Shopping4net
  • Logo Nespresso
  • Logo Théhuone
  • Logo Leonidas
  • Logo Punnitse & Säästä
  • Logo Faunatar

K-Market, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

K-Market

K-market - "Kauppias hoitaa homman". K-market on lähellä asiakasta sijaitseva lämminhenkinen ruokakauppa, jossa saat henkilökohtaista palvelua.

Myymälöitä on suurimmaksi osaksi kaupunkien keskustoissa tai maaseututaajamissa. Joidenkin Neste Oil -huoltoasemien yhteydessä löytyy myös K-market. Jokaista K-market-myymälässä tehtyä täyttä 10 euron ostosummaa kohden saat kassalta yhden keräilytarran esitteen keräilytaulukkoon. Jo viiden tarran jälkeen voit lunastaa ensimmäisen keräilytuotteen edulliseen -50 % keräilyhintaan esittämällä keräilytaulukon ja K-Plussa -kortin kassalle. Katso vinkkejä ruuanlaittoon myös Pirkka-lehti resepteistä joka kuukausi!

 

 Katso lisää tietoa myymälöistä, K-matket aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta K-market tarjoukset ja tee löytöjä!

K-marketissa laaja valikoima elintarvikemerkkejä kuten Atria, Saarioinen, Valio, Pirkka, HK ja Kulta Katriina monen muun laadukkaan merkin lisäksi.

Ketju perustettiin vuonna 1993, kun K-ryhmä kokosi kauppansa valtakunnallisten ketjujen alle.

K-market kauppoja on 453. Ketju on Keskon neljästä päivittäistavaraketjusta myymälöiden määrältään suurin.

K-marketin tunnuslause on "Palvelevin lähikauppa".