Tiendeo official website

Pirkka

Vanhenee tänään

  Etsitkö parhaita K-Market-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia K-Market-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään K-Market-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 K-Market-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta K-Market-katalogia "Pirkka" voimassa voimassa 24/1 – saakka 28/2 ja ala säästää!

  Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Kärkkäinen
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

  K-Market, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  K-Market

  K-market - "Kauppias hoitaa homman". K-market on lähellä asiakasta sijaitseva lämminhenkinen ruokakauppa, jossa saat henkilökohtaista palvelua.

  Myymälöitä on suurimmaksi osaksi kaupunkien keskustoissa tai maaseututaajamissa. Joidenkin Neste Oil -huoltoasemien yhteydessä löytyy myös K-market. Jokaista K-market-myymälässä tehtyä täyttä 10 euron ostosummaa kohden saat kassalta yhden keräilytarran esitteen keräilytaulukkoon. Jo viiden tarran jälkeen voit lunastaa ensimmäisen keräilytuotteen edulliseen -50 % keräilyhintaan esittämällä keräilytaulukon ja K-Plussa -kortin kassalle. Katso vinkkejä ruuanlaittoon myös Pirkka-lehti resepteistä joka kuukausi!

   

     Katso lisää tietoa myymälöistä, K-matket aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta K-market tarjoukset ja tee löytöjä!

  K-marketissa laaja valikoima elintarvikemerkkejä kuten Atria, Saarioinen, Valio, Pirkka, HK ja Kulta Katriina monen muun laadukkaan merkin lisäksi.

  Ketju perustettiin vuonna 1993, kun K-ryhmä kokosi kauppansa valtakunnallisten ketjujen alle.

  K-market kauppoja on 453. Ketju on Keskon neljästä päivittäistavaraketjusta myymälöiden määrältään suurin.

  K-marketin tunnuslause on "Palvelevin lähikauppa".