Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Leonidas.

Etsitkö parhaita Leonidas-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Leonidas-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Leonidas-nettikampanjasta tai muun Supermarketkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Leonidas-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Supermarket-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Tokmanni-esitettä "Ruokatarjoukset" voimassa voimassa 19/6 – saakka 23/6.

Muut Supermarket -luettelot

  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo S-Market
  • Logo Alko
  • Logo K-Citymarket
  • Logo K-Supermarket

Leonidas, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Leonidas

Leonidas myy herkullista belgialaista suklaata ja muita herkkuja. Valikoimaan kuuluvat mm. belgialaiset konvehdit, suklaalevyt, erikoiskahvit, haudutetut teet, juomat, pirtelöt, luomujäätelöt, kakut, leivokset, vohvelit.

Suklaa on tehty 100%:sti kaakaopavuista. Siihen ei siis ole lisätty muita kasvisrasvoja, kuten monesti halpoihin suklaisiin on tehty.

Myymälän löydät mm. Leonidas Skanssi, Leonidas Iso Omena, Leonidas Kamppi, Leonidas Itis. Katso lisää tietoa myymälöistä, Leonidas aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Leonidas tarjoukset ja tee löytöjä!

Leonidaksen perusti syntyjään kreikkalainen Leonidas Kestekides vuonna 1910 Belgiassa.

Nykyään Leonidas on noin 1500 liikkeen maailmanlaajuinen yritys.

Belgiassa Leonias on kaikkein suosituin konvehtivalmistaja.

Leonidas oli Spartan kuningas (noin 488 eaa.–480 eaa.)