Suosikit

Room21 alennuskoodit ja tarjoukset

Suosikit

Room21 ja Koti ja huonekalut kaupungissasi ja lähialueellasi

Lisää Room21 suosikkeihisi!
Tarjouksia yritykseltä Room21 kaupungissa Helsinki lehtisiä
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(0)

Room21, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Room21

Room21 tarjoaa laajan valikoiman designkalusteita, valaisimia ja sisustusta netistä tunnetuilta tuotemerkeiltä ja muotoilijoilta. Valikoimasta löydät yli 10 000 tuotetta, muun muassa Arabian muumimukit, huippusuositut String-hyllyt ja paljon muuta.

Room21:stä löydät sisustustuotteet ja kalusteet ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, puutarhaan ja parvekkeelle. Sisustustavaroista löydät makuuhuonetekstiilit, kattovalaisimet, lastenhuoneeseen säilytystarvikkeet ja monta muuta tuotetta.

Room21.fi -verkkokauppa - Loistavia tuotteita ja tarjouksia verkkokaupasta tuoteryhmissä Kodin sisustus, Huonekalut ja Kodintekstiilit.

Room21 löytyviä tuotemerkkejä ovat mm.  Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob ja Skagerak Denmark.

Royal Design:lla on jo yli 15 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä.

Room21.fi on osa Royal Design Group AB:tä, johon kuuluu myös RoyalDesign.fi. Valikoima sisältää sisustustuotteita, huonekaluja ja designia. Yhdessä ne ovat suurin sisustustuotteisiin keskittynyt verkkokauppa!

Seuraa myös Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Room21 uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy