Nespresso
Nespresso

Nespresso - Tarjoukset, Alennuskoodit & Mainoslehdet

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Nespresso

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Nespresso, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nespresso

Nespresso on annoskahvikoneiden markkinajohtaja, joka erikoistuu laadukaaseen kahviin ja design kahvikoneisiin. Nespresso-kahvinkeitin ja kapselit tekevät jokaisesta kahvikupistasi täydellisen kahvi-elämyksen. 

Jokaiseen Nespresso-kapseliin on kätketty maailman hienoimpia kahvilaatuja, joiden taidokkaasta sekoituksesta, paahtamisesta ja jauhamisesta vastaavat kahviasiantuntijat. Nespresso-kahvikoneissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja design. Ne on luotu toimimaan täydellisesti yhdessä kahvikapseleiden kanssa, niin että kaikki kahvin herkät aromit pääsevät valloilleen.

Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä! Yli 200 kapselin tilaajalle, ilmainen toimitus. Tilauksia voi tehdä verkon kautta, puhelimitse, älypuhelimille kehitetyillä sovelluksilla, tai voit noutaa tehdyn tilauksesi myymälästämme. Löydä itsellesi sopivin tapa tehdä tilauksia, ja nauti herkullisesta kahvista joka päivä.

Vuonna 1986 Nestlé alkoi myydä Nespresso-nimistä espressotuotetta.

Nespresso Boutique sijaitsee Helsingissä, Keskuskadulla, Stockmann-tavarataloa vastapäätä.

Ranskalainen arkitehti Francis Krempp on suunnitellut uniikin designin Botiqueen, jossa yhdistyvät art deco sekä modernit muodot ja materiaalit.

Tutustu Nespresso-tuotteisiin: korkealaatuisiin kahveihin, limited edition -kahveihin, kahvikoneisiin ja oheistuotteisiin.

Muita Supermarket verkkokauppoja

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot