Suosikit

Nespresso tarjoukset ja alennuskoodit

Suosikit
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Nespresso

Supermarket kuvastot

Nespresso, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nespresso

Nespresso on annoskahvikoneiden markkinajohtaja, joka erikoistuu laadukaaseen kahviin ja design kahvikoneisiin. Nespresso-kahvinkeitin ja kapselit tekevät jokaisesta kahvikupistasi täydellisen kahvi-elämyksen. 

Jokaiseen Nespresso-kapseliin on kätketty maailman hienoimpia kahvilaatuja, joiden taidokkaasta sekoituksesta, paahtamisesta ja jauhamisesta vastaavat kahviasiantuntijat. Nespresso-kahvikoneissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja design. Ne on luotu toimimaan täydellisesti yhdessä kahvikapseleiden kanssa, niin että kaikki kahvin herkät aromit pääsevät valloilleen.

Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä! Yli 200 kapselin tilaajalle, ilmainen toimitus. Tilauksia voi tehdä verkon kautta, puhelimitse, älypuhelimille kehitetyillä sovelluksilla, tai voit noutaa tehdyn tilauksesi myymälästämme. Löydä itsellesi sopivin tapa tehdä tilauksia, ja nauti herkullisesta kahvista joka päivä.

Vuonna 1986 Nestlé alkoi myydä Nespresso-nimistä espressotuotetta.

Nespresso Boutique sijaitsee Helsingissä, Keskuskadulla, Stockmann-tavarataloa vastapäätä.

Ranskalainen arkitehti Francis Krempp on suunnitellut uniikin designin Botiqueen, jossa yhdistyvät art deco sekä modernit muodot ja materiaalit.

Tutustu Nespresso-tuotteisiin: korkealaatuisiin kahveihin, limited edition -kahveihin, kahvikoneisiin ja oheistuotteisiin.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Nespresso uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy