Tiendeo official website

Etsitkö parhaita Uniqlo-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Uniqlo-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Uniqlo-nettikampanjasta tai muun Vaatteet ja Kengätkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Uniqlo-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Vaatteet ja Kengät-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Halonen-esitettä "Naisten syyskuvasto 2023" voimassa voimassa 30/8 – saakka 25/11.

Muut Vaatteet ja Kengät -luettelot

  • Logo Halonen
  • Logo Marimekko
  • Logo New Yorker
  • Logo ZARA
  • Logo H&M
  • Logo Kappahl

Uniqlo, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Uniqlo

Uniqlo toimittaa nyt myös Suomeen! Uniqlo on miehille, naisille ja lapsille vaatteita valmistavan japanilainen yritys, jonka vahvuus on ennen kaikkea yksinkertaiset, pelkistetyt ja aikaa kestävät tuotteet. Vaatteet ovat kohtuuhintaisia ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Uniqlolta mm. kashmir-, merino-, lampaanvilla- ja puuvillaneuleet, OCBD (oxford cloth button down)-paidat, ”made in Japan”-farkut, ”Vintage fit”-chinot ja paljon muuta.

Tarkasta Uniqlon verkkokaupan tarjonta yrityksen verkkosivuilta. Lähimmät kivijalkamyymälät löytyvät Lontoosta, Pariisista, Berliinistä ja Moskovasta. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Yritys perustettiin 1974 ja sen perusti Tadashi Yanai.

Japanin lisäksi Uniqlo myy 14 eri maahan ja se työllistää noin 30 000 henkilöä.

Syksyllä 2013 Uniqlo nimitti uudeksi luovaksi johtajakseen (creative director) A Bathing Ape-merkin perustajan NIGOn.

Viime syksynä Paola Suhosen Ivana Helsinki -merkki ja Uniqlo tekivät yhteistyötä. Uniqlolla on myös paljon muita yhteistyömallistoja.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä