Löydä Nilson Shoes kaupungissa kaupunkisi

Nilson Shoes, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nilson Shoes

Nilson Shoes tarjoaa paljon tunnettuja tuotemerkkejä ja valikoimasta löytyy laaja valikoima klassisia kenkiä sekä uusimpia trendejä. Muotitietoiselle Nilson Shoesilla on tarjota paljon valinnan varaa.

Nilson Shoes kuuluu ruotsalaiseen kenkäkauppaketjuun Nilson Grouppiin. Nilson Shoesin kohderyhmää ovat muodista ja designista kiinnostuneet asiakkaat, jotka asettavat vaatimuksia istuvuudelle ja laadulle.

Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Nilson Shoes-katalogista ja etsi lähin myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta. Nilson Shoesin löydät myös verkkokaupasta, nilsonshoes.com.

Tuotemerkkivalikoimasta löytyy muun muassa Vagabond, Clarks, Gabor, Rieker, Ten Points, Dr.Martens, Timberland ja monta muuta.

Nilson Shoesilla on kokemusta kenkäalalta yli 25 vuoden ajan. Nilson Shoes perustettiin vuonna 1955 Ruotsissa ja sen perusti Rolf Nilsson.

Nilson Shoesilla on myymälöitä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Nilson Shoesiin kuuluu myös Jerns-myymäläkonsepti.

Mats Nilsson astuu konsernijohtajan virkaan vuonna 2015.

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.