Tiendeo official website

Tyyhjenyysmyynti

Vanhenee pian

  Etsitkö parhaita XXL-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia XXL-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään XXL-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 XXL-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta XXL-katalogia "Tyyhjenyysmyynti" voimassa voimassa 18/6 – saakka 23/6 ja ala säästää!

  Muut Rautakauppa -luettelot

  • Logo Rusta
  • Logo Motonet
  • Logo Puuilo
  • Logo K-Rauta
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson

  XXL, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  XXL

  XXL on norjalainen urheilukauppaketju, josta löydät Pohjoismaiden laajimman urheiluväline- ja urheiluvaate valikoiman hyvillä hinnoilla. XXL tarjoaa tarvikkeet moneen eri urheilulajiin sekä tuotteita eri kategorioista kuten urheiluvaatteet ja treenivaatteet, maastohiihtovaatteet, vesiurheilu ja pyöräily, kengät, hyvinvointi sekä ratsastus.

  XXL toimipisteitä on Vantaalla Tammistossa, Tampereella Kalevassa ja Lielahdessa, Espoon Suomenojalla ja Helsingin Kluuvissa ja Itäkeskuksessa. Myymälöiden lisäksi on XXL verkkokauppa, joka on Suomen suurin urheilukauppa verkossa - xxl.fi. Katso lisää tietoa myymälöistä, XXL aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  XXL tarjoaa 100 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden, ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 € ja alle 35 kg tilauksille sekä kaikille polkupyörille pyörätakuu ja 3 vuoden ilmainen huoltopalvelu!

  Laajasta merkkivalikoimasta löytyy mm. Adidas, Merida, Nike, Line One, Exped, Haglöfs ja Quicksilver.

  Ketju avasi ensimmäisen Suomen myymälänsä Vantaan Tammistossa huhtikuussa 2014.

  Tavarataloja on Norjassa 22 ja Ruotsissa 13.

  Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli noin 420 miljoonaa euroa.