Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Bauhaus uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

Bauhaus, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Bauhaus

Bauhausin valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Saat saman katon alta ylivoimaisen valikoiman laatutuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Bauhaus tarjoaa henkilökunnalleen mm. paljon tuotekoulutusta sekä mukavan työilmapiirin. Näin he varmistavat alan parhaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun.

Bauhaus - "Kun haluat onnistua." Runsaan ja edullisen tavaratarjonnan lisäksi voit saada halutessasi myös erilaisia palveluita, jotka helpottavat arkipäivääsi tarvitsitpa sitten asennusta, kuljetusta, levynleikkausta, vuokrakonetta, rahoitusta tai peräkärryä lainaksi.

Bauhaus verkkokauppa avattiin helmikuussa 2015, löydä sieltä kaikki Bauhaus tarjoukset, ideat ja vinkit sekä ajankohtaiset uutiset. Bauhaisin myymälöitä on ympäri Suomen mm. Bauhaus Oulu, Bauhaus Turku, Vantaa, Raisio, Tampere. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Bauhausin laajaan tuotemerkkivalikoimaan kuuluu muun muassa A-iron, ABB, Fiskars, Fischer, Gardinia, Klippo, Massive, Philips, Nordsjö sekä Saunia.

Tavarataloketju on perustettu vuonna 1960 ja sen perusti Heinz G. Baus.

Henkilökuntaa Bauhausilla on yli 12 000 ja se toimii 17 Euroopan maassa.

Bauhausissa on ilmainen Kids Club. Kids Club on mukavaa puuhaa, hauskaa ajanvietettä ja ohjattua tekemistä 4–12 -vuotiaille lapsille.